7 Temmuz 2012 Cumartesi

Hayırseverlerden Bir Sanat Şaheseri Video

Merhaba Moronolojistler,

Aşağıdaki video hayırseverler tarafından piyasaya yeni sunuldu ve içeriği yüzlerce sembolizmle dolu. Bir iki kez normal, ardındanda ağır çekim ve durdurarak izlemenizi tavsiye ediyorum. Fikirlerini yazanlarada karşılığını vereceğim.

Bazı kör orclar hepsini isanın dönüşü, maji, şeytanın işleri ve masonik yada satanik sembolizm gibi zırvalara bağlıyor! Bunların hiçbirinin bu video ile alakası yok. Zihninizi boşaltın ve objektif bir bakış açısı ile izleyin, ardındanda diğer sığırların ne dediğine bakmadan fikrinizi yazın! HD olarak bilgisayarınıza yüklerseniz daha rahat edersiniz.

Dikkat ve Detay!!!

Başarılar.....


64 yorum:

  1. aslında farkında olduğumuz şeylerin sıralaması gibi.
    elitlerin kontorlünde politik kuklala ile halkın zihni devamlı manipulasyona uğratılır, bu politik figürler yeni maskelerle değişse de işin özü her daim elitin istediği yönde gider. zırvalar kitlelri öyle uyutur ki ellerinde tutukları elmayı yani bilinci bilgiyi yok sayar yere atar uyusturulmaya devam eder. plan doğrultusunda halkın tepkisini önelemk için 9-11 gibi olaylarla zihinler manipule edilir, kurbanlar verilir, düzen uyguklanmaya devam eder. hayali düşman figürleri, örgütler ortaya sürülür halk birbirine kırdırılır.birbirini yer. silah hediyesinin kurdelesini çözen çocuk, kollarında ölü bir genci tutan ve kafasuında oroborus sembolü olan figürler bu durumun sembolüdür. manipulasyonda dinler önemli rol oynar ve aslında hepsinin kökeni benzer durumlara dayanır. charonun kayığıyla giden isa figürü güneşe ulaşır. bu hristiyanlığın güneş ile bağlantısı ve diğer kültürlerin etkileşimi ile ilgili olabilir. aynı şekilde bir semazen aya doğru dönerek yükselir ki islam inancı da ay tanrıcasına tapınmak üzerinedir.herşeyin sonunda dinlerle ilgili yapılar yıkılır pramitler çöker, isa figürü 3. gözüyle güneşe bakar. bu da belki de dinlerin yıkılmasıyla gelecek ortak bir dine işaret olabilir. videoyu detaylı izleyemedim halbuki orada görülen bok böceğinin bile eski öğretilerde bir anlamı sembolizasyonu vardı şu an aklıma getiremiyorum. video çok fazla hızlı hızlı geçiştirilmiş sembollerle dolu detaylu bir ibçimde ekleme izledikçe yaparım, şimdilik böyle :) ne dersin bişeyler görebilmiş miyim?
    -FASD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Politika daima koyunları uyutmak ve dikkatlerini istenen yere toplamak içindir - bunun içinde sadece sahneye konan karakterler halkın gözünde popülarite kazandırılarak takip ettirilirler... bakın başkan ne yaptı, ne yedi, ne dedi, kiminle konuştu, nereye gitti, gibi medyatik paparazzilikle dikkat o karaktere odaklanır. Politik figürün en başta gösterilmesinin nedeni önemin onlarda olmadığından kaynaklanıyor - gördüğün gibi dışarıda olaylar gerçekleşirken obama okulda bir ezik olarak kalıyor. Çünkü gelişmeleri engelleyecek hiçbir gücü ve yetkisi yok. ABD bayrağı yırtılmış, yani ülke bölünmeye doğru ilerliyor.

      Charonun kayığında "gelmekte" olan figür Horus evrenin farklı boyut yada diyarlarının içinden geçerek geliyor ve getirdiği şey sadece ateş ve yıkım. Charon yada diğer modern adıyla Haros sadece ölüm demektir. Videodaki isa figürü gibi o da ateşli gözlere ve kirli bir surata ve sakala sahiptir. Pluto gezegeninin uydusunada Charon denir.

      Afrikalı çocuğa verilen silahın kurdelası değil, dizine bağlı olan ve ruhu temsil eden kurdela çözülüyor!

      Bu seferki saldırı yeri olarakta Al Aksa Camii görünüyor. Saldırı zamanı olarakta yeni yıla giriş yani kış ayı belirtiliyor. Fakat tarih yok! Ancak isa figüründede görebileceğin gibi elinde beyaz kelebeği yakarak barışa yer olmayacağını belirtiyor.

      Tıpkı planlandığı dinler ve enstitüleri yıkıma uğrayacak.

      Ölü çocuğu kollarında tutan kadın afrodit gibi bir "istiridye kabuğunda" oturuyor. Elinde tuttuğu şişedeki petrol ise atom bombası patlaması için bir sebep oluyor.

      Sonda yeni doğan güneş ve yeni başlayan gün sembolize ediliyor, tıpkı obamanın kampanyası için kullandığı sembol gibi.

      Skarab (bok böceği) ve semazen çocuk sembolizmini araştır biraz!

      Sil
    2. evet al aksa camiine saldırı ve ortaya çıkan yıkım dikkatimi çekti benim de. farklı boyutlardan gelen horusun ölümü temsil etmesi güzel bir açıklama oldu teşekkür ederim ben daha farklı bir açıdan bakmıştım ama kafamı kurcalayan penis sembolizmi oldu. içinde hapsolmuş yaşlı kadın ve vajinasında kan, orada anlatılan nedir çözemedim. skarab ve çocuk semazeni de araştıracağım, cevap verdiğin için teşekkürler.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bush'un kafasında "D" harfi "Dumb" yani aptalı simgeliyor. Eskiden aptal olduğuna inanılanlara bu honik şapka takılarak kozmik enerji ile akıllanılması umulurdu. 00:29 daki yıldız 5 uçlu, israili temsil etmiyor. Haritadaki tespitlerin çok iyi - bravo.

      Tahtanın üzerindeki evrilmiş insan şekli elinde bir silah ile duruyor ve bir sonraki spiritüel gelişmişliği ile arasındada bir duvar bulunuyor. Diğer adam asma oyununda ise sadece son bir şans kalmış, bir tek sağ bacak eksik. Saat 0.00 çünkü zaman dolmuş.

      Beyaz tavşan alice harikalar diyarındada betimlendiği gibi zamanın dolmuş olduğunu ve bir an evvel uzaklaşılması gerektiğini irdeliyor. Kızın arkasındaki exit kapısı açık duruyor. Arkasındaki tel örgü ile çevrilmiş ve umursamaz olanlar ise donuklar çünkü artık onlar için yapabilecek birşey yok.

      Elmanın ortasından çıkan ve hem siyah hemde beyaz fayansın üzerinde yetişen lotus çiçeği dualitenin birleşimine, yeniden doğuş ve bilincin gelişimine işaret ediyor. Obamanın ayağının altında duran madeni para ise Obol parasını yani ölüler diyarına geçerken Charon'a sunulan ücreti temsil ediyor. Bu belkide obamanın bir suikaste kurban gideceğinin işaretidir. Pepsi sembolizmide buna işaret eder gibiydi.

      Lotus çiçeği çamurlu yada bataklık alanlarda yetişir, ancak büyüyp çiçek açtığı gibide tohumlarını etrafa dağıtır. Lotus karanlıktan aydınlığa uzanmanın sembolüdür... ancak bu uzanma tabiki kolay değil zor bir aşama ile gerçekleşmektedir.

      Osamanın önünde ölü bir kuğu suda yatıyor. Kuğu, sanatı, öğrenmeyi ve kendini mükemmelleştirmeyi temsil eder. Kuğu suda yüzerken tüyleri ıslanmaz, yani materyalizmin içinde iken ondan etkilenmemeye işaret eder. Ancak ölü bir kuğu tüm bu özelliklerin yitip gitmiş olduğu yada olacağına işaret eder.

      Baykuş karanlıkta görebilen olduğundan bilgeliği ve zekayı temsil eder. Ayrıca baykuş mükemmel bir avcıdır. Bu sembolü her gördüğünde tek aklına gelmesi gereken şey "düşün moron, düşün" olmalı!

      Ben oradaki sembolün C7 değilde LC olduğunu düşünüyorum - ancak henüz ne olabileceğini bilmiyorum. Madeni para sembolizmi için OBOL kelimesine bak. Gerçeklerin açığa çıkması kimi korkutmaz?!

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Petrol sembolizmi meksika körfezininde bilerek yapılmış olduğuna işaret ediyor. Kulelerin yıkılışına dikkatli bakarsan alt katların patlamalarla çöktüğünü görürsün.

      Bok böceği eski mısırda bokun yada pisliğin içinden doğup zaten sahip olduğun kanatlarının farkına varıp uçup gitmeni ve etrafındaki herşeyi görebilmeni sembolize eder. Her bok böceği bunu başarmaz, çünkü kanatları olduğunun farkına varamadan ölür. Görebileceğin gibi, bok böcekleri durmadan çalışır ve toplar... öyleki kendisine lazım olandan fazlasını toplar. Tüm bu çalışma temposundada kendini unutur ve yok olup gider. Mısırda bok böceği (scarab) fiziksel dünya ile spiritüel dünya arasındaki seyahate "as above so below" filozofinden bir kanıt olarak görülür.

      Kuledeki yaşlı kadının asimetrisi ve sağ ayağının sola göre kısa olması hiç dikkatini çekmedimi? Ayrıca güneş ışığının onu temizlemesi ve yenilemesi (kilottakı kan lekesi yok oluyor)!?

      İsanın başındaki acı, ghünah ve ızdırap sembolü dikenler tüm bunların sona ermesi ile yok oluyor. Zihinsel Esaretin sonu.

      Biraz kozmik bir gelişme olarak bakmaya çalış. Meteorlar mevcut! İsa gök yüzünden, yani sirius yönünden geliyor ve sanki boyutları aşıyor, ancak aynı zamandada alevler içinde ve ağzından ateş püskürüyor. Finans dünyasını yerle bir ediyor. Barışı yok ediyor. Konu insanlık değil - sadece bazı insanlar!

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. bir de dikkatimi çeken birşey cenin etrafını saran yılan görüntüsü, bunu doğrudan sana sormak istiyorum enki. bu sembolizasyonun orfeusçu yumurta ile bir ilgisi mi var yoksa kertenkele gözü konmasının hiç bana uymayan reptil muhabbetiyle mi alaksı var yoksa sadece sürekli izlenmenin kontrol edilmenin bir anlatımı mı? bu kadar yoğun bir anlatım olunca insan diyor ki herşeyi mi boca etmişler. bu arada ilk yorumda ben daha genel olarak bahsettim bütünden golden hawk daha ayrıntıya giderek fikirlerini sunmuş, artık amarika israil muhabbeti duymak insanın içini bayıyor malum her telden bir sürü farklı komplocu amerika israil muhabbetlerinin bokunu çıkartmuış durumda sanki çok büyük bir aydınlanma yaşamışlar gibi. bende de birşeyi anlatırken kısa kesme huyu oluştu bikbik öten insanlar sayesinde.-FASD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sembolizm tabiki orfeusçu yumurtanın kendisi. Ekrandaki reptil göze dikkat edersen paranin üzerinde bulunan göz gibi onunkininde kaşları aynı rölyeflerle bezeli. Kafanı reptil uzaylı fikri ile bulandırma! Reptil sadece insanın reptil doğasına, yani saldırgan, vahşi ve yıkıcı tarafına bir işaret - öl yada öldür güdüsün kendisi! Tabiki bu güdünün tetiklenmesi ile gelen şeyde "ab chao". Hem cinin hemde reptil gözün deccali (aldatıcı) sembolize ettiğine değinmeme gerek yok sanırım.

      Ben bu videoda israille ilgili birşey göremedim! Sadece hürriyet anıtının yıkım anında altında, normaldede olan 6 uçlu yıldız beliriyor... belki mossad onu indirecek demektir. :)

      Şimdiye kadarki film sembolizasyonlarına göre bilinen tüm abideler yavaş yavaş indirilecek ve eski dünyanın izleri silinecek.... Köleliğe ilk adım olarak hürriyet abidesi oldukça mantıklı bir başlangıç. Ya filmin başlangıcındaki toplama kamplarına ne demeli?

      Sil
    2. bu arada sana eski yazıların şifresi için mail atacaktım ama önce verdiğin adresi arattım internette, abuk sabuk "karı bulma" sitelerinde paylaşılıyor, emin olamadım adres senin mi ele mi geçişirlmiş atmadım o nedenle mail. sana soruyorum şifreyi rica etmek için mail atayım mı?

      Sil
    3. Eski yazılarımın bir kısmını birileri http://sevgilimoronlar.blogspot.com/ adlı adreste toplamışlar. Eğer bahsettiğin şey kitabın şifresi ise bana mail atman gerek. Kitap burada http://www.mediafire.com/?pos8j3vwml80m88

      Sil
  6. Sandaldaki adam gerçek benliğinden uzak kabus görüyor ve yavaş yavaş gerçek benliğine doğru giderken,kaos yaşanıyor.Bu video insanların aydınlanma ve gerçek benliğine doğru giderken,çekiceği zorluğu anlatıyor ve sonra aydınlanıp gerçeğin farkına varıyor. Ordo Ab Chao,Kaosdan gelen düzen(aydınlanma) mükemmel ötesi video,anlıcağımı anladım ama klavyeye dökmesi kolay değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orada sadece AB CHAO yazıyor! Cinin (yada deccal) sağ gözünün altında ORDO yazıyor ancak sağ gözü kapalı! Olay insanların değil, farkına varabilenlerin anlaması. Cinin çenesindeki illuminati piramitide ters duruyor. Medya kaosun lideri....

      Sil
  7. Bilmeyenler için... I Pet Goat ismi nereden geliyor!?

    9/11 saldırısı sırasında okulda öğrencilerle oturan Bush'un elinde "(My) Pet Goat" hikaye kitabı bulunuyordu. Bu kitaptaki hikaye bir keçiye sahip olan küçük bir kızın, ailesinin keçinin önüne gelen herşeyi yiyiyor olmasından dolayı ondan kurtulmasını istemesi ve keçininde bir araba hırsızını ona toslayarak yakalatıp kahraman olması üzerine geçiyor.

    YanıtlaSil
  8. ilk kez ve duraktarak izledim yorumlarıda duraklatarak yaptım. Yorum olarak blogdakilere baktım sadece...

    19 sn içinde:
    Keçi başı ve üzerinde barkod-666- aşina olduğumuz semboller. Koyunun başını döndürmesi ve ortaya bir tip hipnotizma çıkartması alnındaki barkod ile manidar olmuş. Sonrasında ise kafa sallaması bana niyeyse hiç bir şey değişmeyecek
    ah koyunlar ah der gibi geldi. (kitap daha önce dile getirilmiş bush'un okuduğu kitabın ismi yazılı) Kış ve teller bana çatışma mücadele teması varmış gibi geldi. Nedense savaşı çağırıştırdı.

    20-28

    Bir el var kukla yöneten ve elde takılı yüzükte para işareti var. Para sistemin devamı için olmazsa olmaz bir manipüle aracıdır.

    29-1:13

    Bush bilinçsiz bir şekilde gözüküyor sonrasında ise emir almış gibi birden oynuyor(Üstüne tutulan ışık dairesel değil ne olduğu belli) hemen gözüme damalı zemin ve arkada duvardaki işaretler çarptı. Bir tanesi ejdarha, ejdarha kadimlerin göksel olaylardan birini işaret etmekteki sembolü
    iken koyunların daha sonra aptalca ve çocukca fantezi ürünü haline getirdiği bir şey olmuştur. ortadan ikiye ayrık bir beyin var. loblar ve koyunların tek lob'a yönlerime suretiyle yaratıcılıktan uzak ve zombi yaşama yöndirme işareti
    diyorum. F ve -F kuvvetleri var ancak manasını bilmiyorum. En solda kar taneleri var kadim lisanda nedir bilmem fakat değişimi temsil etti bana. Kalp resmi var aşağıda sağda ancak anlamlandıramadım. onun sağında ise pandaya benzettiğim resim var altlı üstlü iki tane, bunu pandaların soyunun tükenme tehlikesi ve korunması üzerinden giderek denge gereği
    hayırseverlerin koyunları soykırıma uğratmayacağını çıkarabilirim. Tahtada evrim yazısı var tamamlanmamış ve kalp işareti var(aslında vajina ya neyse) bunu elitlerin evrilmeye olan aşkı derim. solda adam var son hakkı kalmış tek bacağı
    bilemezse ölecek (yani evrilmek için sınır bir yaşam süresine sahip değiliz). Yanan bir ev ve köpek balığı var bu iki seçenek arasında kalmayı temsil ediyor ve ikisi de kişi için zararlı. Penis için aklıma ilk başta erotizmin
    kullanımı ve sublim göndermeler geldi. Solda bir harita var işaretli yerleri ve bağlantıları başka biri yazmış.
    Sınıfta bir gözetmen/öğretmen var, bunu ben kuklanın denetlenmesi olarak yorumluyorum. Ayrıca etkili bir denetime işaret ediyor gözetmen. Bush birden garip hareketler yapıyor (arada el işareti ile satan selamı da vermeyi unutmuyor :D )
    gözetmen ters bir bakış atıyor ardından hoop kukla değişiyor. (kuklanın denetimi, yerinde müdahale -kukla değişimi- ile kukla değişir sistem kalır mesajının yanında yine değişikliklerin aldatıcılığı mesajı var)

    1:14- 2:30

    arkada geyik ve yapraklar var mana veremedim. sağda beyaz tavşanım yerini almış. beyaz giysili kızın arkasında posası çıkarılmış koyun sürüsü var. hmm tellere takılılar hemde, şu ilk baştaki bana savaşa andıran teller ve keçibaşı, barkod,
    keçinin hipnotizması, ah koyunlar ah diyişini hatırlattı. bir çıkış kapısı var. küçük kız elinde elma ile tek sağ kalan (burada yine evrimsel bencilliğe vurgu var). Kız sarı bir daire içinde birazda etrfat var, anlam veremedim.

    sonrasında ışıkların sadece kıza odaklanması ile çıkış kapısının açık olduğunu görüyoruz. kız elmayı düşürüyor, yuvarlandığı yerde lc harfleri var. ardından ikiye bölünüp tekrar birleşiyorlar ve bir çiçek açıyor. obama terliyor, yani
    yeni bir şeyler olacak fakat sancılı olacağını gösteriyor. iki duvar yazısı sonrasında okul dışına çıkıyoruz. yırtık bir amerikan bayrağı var.

    İkiz kuleler yıkılıyor! Herkes biliyor bu geyiği artık ama şu 3 linke isteyen baksın:
    http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html
    http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
    http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/04/turkce-september-clues.html


    İntihar eden biri var...
    Kayıkta tek bir adam geliyor
    Yine denizden gelen var, ladin ve adamları. ladinin üzerinde firma etiketi var :D
    denize akan petrol, şu körfez faciası?
    özgürlük anıtı yıkılıyor altında yıldız var.

    YanıtlaSil
  9. 2:31-3:01

    Bir cenin var yılan etrafını sarıyor aynı zamanda reptillan gözüde oldukça ilgili bir şekilde gözlemliyor. Mısırdan bir figür karşımızda,anibus?
    Kalbi bir şey için tutuşan bir adam var, alnında üçüngözü var. üstten de temsili güneş ışıkları vurmuş.
    Vööö! diye bir yaratık var karşımızda, kendisi hem insan hemde reptillan gözüne sahip. Bir Daha doğmadan önce ilgi ile takip ettiği koyunun beynine çoktan girmiş ve bir şeyler doktrine ediyor. çenesinde 1 dolardaki piramadin tersi var.
    gözünün altında yine paradaki yazılar var diye düşünüyorum tam göremedim.
    sonrasında koyunun gözünden maruz kaldığı doktrinler akıyor. markets plunge. war covarege


    3:02-4:03


    3 tane araç islama ait bir yapıyı bombalıyor. 3 gözlü kişinin eline kelebek konuyor ve yanıyor neyi sembolize ediyor acaba? intihar ederken gördüğümüz şey şimdi üzgün bir şekilde gözüküyor. hmm iki büyük olayda da umutsuz bir şey gördük
    biri öldü biride ağlıyor sanrım.

    Kafasında kırmızı bir çember olan kadın ağlıyor yanında bir ölü var ama aynı zamanda elinde şüpheli bir şey tutuyor. Bok böceği(daha önce değinilmiş) ölünün üzerinde geziyor.
    ufak bir zenci/afrikalı çocuk var yanında büyük biri var ve kolunda kurukafa ile kemik var.çocuğun kurdelesini çzüyor ve gözleri sönüyor çocuğun (işi bitmiş).
    Bok içnde boğulan biri var çicek oraya düşüyor. lotus çiceği, değişim, koyun sömürümü, hmmm.....
    Sırtında kaplan olan bir kız barış bayrağı ile, gelen tanklara yürüyor. Tanklar kıza saldıracağı sırada biri kıza müdahale ediyor. Tip bildiğiniz ''gavat'', kız ümidini yitiriyor.
    isa demlene demlene geliyor :D, alnındakinin sadece göz değil piramid de olduğunu görüyoruz.
    reptillan koyunu doktrinlerin ardından ayakta çatur çutur düzüyor.

    4:04-

    İsanın gelişiyle büyük bir yıkım başlıyor, inançlarda, diğer yaşamsal sistemlerde.
    Bu arada reptillan koyunumuzu düzmeyi bitirmiş ayrılıyor yanından. bu arada koyunumuz beyni olmadan ayağa kalkıyor.
    Yıkım sürüyor. Güneş meteorlar var.

    Gördüklerim bu kadar şimdilik, genel olarak verilmek istenen mesajlar belli. Aslında enki nin ve başkalarının anlatmak istediğinin bir kısmını çok güZel şekilde görsele dökmüş bu video. Haberdar ettiğin için teşekkürler enki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu tv ye bağlı yılan olayını hususi bana yazdıysan gereksiz buldum.

      Tank sahnesini şöyle yorumladım ben tanklar savaşa gidiyor kız elinde beyaz bayrakla durdurmak istiyor. Sonra kamera tanklara yakınlaşıyor ve tanklardan biri dişlerini açıp kapıyor tehditkar biçimde. Ben buradan direnişe karşı bir saldırı olarak yorumladım. ardından ona gerek kalmadan gavat tip kızın ümidini kırıyor, arkaplanda dediğin gibi zaten manipüle dünyası gözüküyor.

      Psikolojik yıpratma ve saldırılarıda az çok araştıran herkes bir şeyler biliyordur.

      Yanlış anlamanı istemem o yüzden belirteyim, direk yorum yazdığım için bazı noktaları es geçmişim yada fazla açmamışım. Yine de bunları -yani bildiğim şeyleri- doğrudan şu tarzda bana yazmandan haz etmedim.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  10. Bir kaç detay daha vardı aslında ama bahsedilmiş zaten, arada yazmayı es geçmişim farketmeden...

    YanıtlaSil
  11. http://www.heliofant.com/gallery.html

    burada sahnelerin bir kısmını açıklamışlar, ama ne derece doğrudur bilmiyorum. kendim de durdurarak tekrar çözmeye çalışıyorum..

    YanıtlaSil
  12. video 7.26 dan 7.28 e atlıyor ayrıca bi sahnede sarı şeyde boğulan adamın elinde orak ve çekiç görüyoruz komünizme bir gönderme kayık horusun saltanat kayığı olabilir duata gitmek için kullandığı kayıktakide isa bence zaten mitolojiyi incelerseniz horusla arasındaki müthiş benzerliği görürsünüz.Bu arada elma bilgiyi sembolize ediyor newtonın kafasına düşen elma gibi.

    bu da bushun sınıfta söylediği sözler http://www.youtube.com/watch?v=eKgPY1adc0A pek kendinde gibi görünmüyor demi :)
    İsanın başındaki dikenler zihninin özgürleşmediğine işaret zaten en sonda yok oluyor.

    Bence burdaki olay biraz evrimle ilgili.Çerçeveye en dıştan bakıp genel bir anlam çıkardığımızda ilk sahnede adam asmacada son bir şans kalmış evrimi yapmak için son adamın eli silahlı bundan sonra ise evrimleşmiş insan ortaya çıkacak.Dünyadaki yıkımdan görüyoruz ki 2 şey olacak.Ya atlantis gibi medeniyet amacını başaramadan çöküşe uğrayacak ve tekrar deneyecek yada insan evrimleşecek.4.28 de balıklar isanın kayığına geliyor hayatta kalmak için yapıyolar herhalde bunu sudan kayığa atlıyolar.

    Kuledeki kadının ayağında XXX i görüyoruz porno sektörüne gönderme var bence.

    My pet goat bushun 11 eylül sırasında TERS okuduğu kitap :) Aleister crowleyin yazdığı hatta bahsi geçen keçininde tanrı Pan olduğunu okumuştum biryerde ama kaynak hatırlamıyorum.

    Analizlerim bunlar ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi.

    YanıtlaSil
  13. Tanklara karşı duran kızın sırtında sarı bir kaplan sembolü mevcut. Kaplan sembolizmi özellikle çinde kullanılan.... güç, enerji, kraliyet, koruma, aydınlanma, cömertlik ve elemental bir semboldür. Özellikle sarı kaplan diğer tüm kaplanların üstüdür. Ancak barış peşindeki kızda tek başına hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini yin/yang yansımasının çözünmesi altında savaş endüstrisinin onu dalgaya alması ile anlıyor. Çünkü çözüm asla elinde bayrak sallayıp durdurmaya çalışmakta değil - bu sadece kısa süreli bir ağrı kesiciden başka birşey değil ve gerçektede savaşı durdurabilen bir etken hiç değil.

    Dikkatimi çeken bir başka şeyde isanın ağızdan girip su üzerinde (aquarius ve sellere atıf?) vajinadan dışarı doğru çıkıyor, vajina kanalından çıktığı gibide etrafında lotus çiçekleri açmaya başlıyor. İçeriden dışarıya doğru çıkarkende doğum sancılarından dolayı her yer sarsılıyor ve yıkımlar gerçekleşiyor. Tipik bir kadim kozmolojik geçiş süreci.

    Elma aslında hiçbir zaman bilgiyi değil, aldanmayı yada aldatılmayı temsil etmiştir. Havva tüm bilgiyi bir elmadan elde edeceğine inanmıştı. Aynı şekildede pamuk prenses elmayı yerse tüm dilklerinin gerçek olacağına inanıp kendini kandırmıştı. Kısaca bilgi elmada değil ağacın kendisinde idi... bu yüzdende havva bilgi ağacının meyvasından yiyerek ağacın (tanrıların bilgisi) tüm bilgisine sahip olacağına inanıp kendini kandırtmıştı. Elma hayali isteklerle kandırmanın temsilidir. Elmayı geri çevirmek aldanışı önlemeyide temsil edebilir.

    Penis şeklindeki kulede bulunan teyze seksüel yozlaşmanın kadındaki asimetrik dışa vurumu ile temsil ediliyor gibi. Vücut tamamen sarkmış, bir tarafı öteki tarafına uymuyor, bir ayak topal, diğer göğüs daha sarkık, tek bir diş kalmış, yozlaşmanın verdiği çöküntü ve bozulmadan ışığa karşı aşırı duyarlı. Kulenin duvarlarıda sanki her yere sperm fışkırtılmışçasına rezalet bir ortamı andırıyor. Külottaki kanın ışıkla temizlenmeside yeni bir başlangıcı ve arınmayı temsil ediyor olabilir.

    Yeşil suda boğulan adamın kolunda Juan yazan bir dövme var, belkide bununla ispanyollara bir atıfta bulunuluyor!

    Sudan kayığa atlayan balığa ne olur, sanırım hepimiz biliyoruz! öyle yada böyle ölürler!

    YanıtlaSil
  14. 4:39 da yaşlı kadının bulunduğu penis kulenin üzerine bulunduğu ada dikkatli bakınca sağ tarafında bükük duran bir bacağa, penisin bulunduğu yer ise sanki üstü örtülü ve ters yatmış bir vücudun kıç loblarının arasından çıkıyor...

    Afrikalı çocuğun bacağındaki kurdeleyi çözen adamda afrikadaki çocukların pedofiller tarafından programlanıp hem seks hemde savaş için kullanılmalarına işaret ediyor.

    Annesinin kucağında (yarı) ölü yatan çocuk büyük ihtimalle islamı temsil ediyor ve mescidi aksa bombalandıktan sonra dejenere olmuş islam inancından yeni bir inanç doğuyor ve semazen çocuk ay tanrıçası altında gerçek huzuru ve inancı buluyor.

    Aynı şekildede ardından isa figürü vajinayı terk edip yeniden doğduğu anda gözlerini içindeki kendine güven ve kendine inanç ateşi ile açıyor. Buna bağlı olarakta herhangi bir enstitüye bağlılığı kalmıyor. Ardına bakmadığı içinde, ardındaki kilisenin önemsizliği onun sembolik yıkımına neden oluyor.

    Fakat birde isa figürünün çenesinde bulunan ters ateş sembolü aynı şekilde osamanın çenesindede durmakta.... bir başka aldatmaca?!

    Final sahnesinde ise piramitlerin üzerindeki bulut akrep şeklinde yapılmış! Bu eski mısırın akrep krallarına yada akrep tanrısına dair bir sembol olabilir... yada astrolojik anlamda scorpio takımının dünya üzerindeki etkisine işaret edebilir.

    YanıtlaSil
  15. Selam Kutsal ENKİ! Aslında video hakkında yorum yapmak isterdim fakat içimden başka şeyler yazmak geldi. Diğer bloglarındaki yazılarınla birlikte tüm şaheserlerinin tamamını okudum sayende bambaşka bir dünyada yaşadığımı anladım. Senden önce ve senden sonra benim hayatımda milad oldu diyebilirim.

    Önceleri illuminati masonlar ve buna benzer bir çok şeyi araştırırdım karşıma şeytan hepimizi becermek istiyor gelin birleşelim mehdi veye mesih herneyse bizi kurtaracak cennette hurilerle mutlu mesud yaşayıp herşeyi bedava tüketeceğiz diğer geri kalanlar yanacak sapına kadar becerilecek diye yazılarla karşılaşırdım. İnanırdım da fakat aklım bir türlü kabullenmezdi sürekli bir şüphe ve saçmalama sonra senin yazılarınla karşılaştım.

    Başlarda seni garipsedim daha sonra yazdıklarının aslında olmakta olanın ta kendisi olduğunu görmeye başladım. Ve bugün Kutsal ENKİ! sayende hayırseverliğin sayensinde hayatın bir deneyim olduğunu kaygılanmanın anlamsız olduğunu başkalarını şeyime takmadan kendim için zevk alarak herşeyim tadını çıkarmanın ulviyetine vardım.

    Etrafıma şöyle durup bir baktığımda sadece bir süreliğine insan denilen vahşi canavarın beleşçi pespaye herşeyi yapıp şuçu şeytana illuminatiye vesayre şeylere atan yiyicilerin içinden sıyrılıp sayende biraz olsun nasılları anlamaya başladım.

    YanıtlaSil
  16. Selamlar. Ben de tahminlerimi yazayım.
    Bush u oynatan ellerden birindeki yüzük kanla kaplı, muhtemelen euro nun simgesi ve euro kanadının çökeceğini belli ediyor.
    Bush un arkasındaki F=-F etki-tepki kuralını simgeliyor.
    Elmanın düştüğü yerde yazana siz LC diyorsunuz ama ben tamamı yazılmamış bir ZC veya ZO olabileceğini düşündüm. ZC ise Zangger Committee olacak ama daha iddialı olanı ZO gibi geldi. Ters çevirirsek OZ, yani oz büyücüsü hikayesi.
    Lütfen fikir vermesi açısından şu makaleyi okuyun:
    http://www.delinetciler.net/forum/masal-kahramanlari/32150-oz-buyucusu-oz-buyucusu-kimdir-oz-buyucusu-hakkinda-the-wizard-of-oz-hikayeleri.html
    Haklı nedenlerim olduğunu göreceksiniz.

    Elinde orak ve çekiçle batan kolu dövmeli adam Kübayı temsil ediyor.
    Yumurtanın içindeki cenini reptilin sarmalaması doğum kontrolüyle ilgili olabilir. Kürtaj, kısırlık vb.
    Eli çantalı ofis çalışanlarının bir kısmının yok olmasını zaten tahmin ediyorsunuzdur. Nüfusun bir kısmı yok olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuba konusunda haklı olma ihtimalin çok büyük, çünkü kübada ikende halkın castroya olan saygılarından dolayı sosyalizmi elde tuttukları aşikardı. Yani Fidel Castro öldüğü gibi komizmde onunla beraber mezarı boylayacak!

      Büyücü OZ denklemi belki bir alaka taşıyor olabilir. Tekrar inceleyeceğim senin için!
      F=-F her etkiye karşıt negatif değerde bir tepkinin oluşacağına işaret eder. Yani eğer bir sonraki 9/11 çok negatif bir etki yaparsa bunun sonucu çok pozitif olacak demektir, veya tam tersi!

      Sil
    2. Heliofantın simgesi olan halka ve noktaya da değinmek istiyorum. Bana sanki lucifer projesine bir atıf yapıyorlar gibi geldi. Güneşlerden biri tutulurken, bir anda ikinci bir güneş doğuyor. Elinde elma tutan kız da bir halkanın içinde ve hemen ileride bir nokta var.
      Bunu başka bir şekilde yorumlayacak olursak. Halka yani tutulmuş güneş, kaosu, nokta ise yeni bir güneşin doğacağını yani bir kurtarıcının, yeni bir düzenin geleceğini simgeliyor olabilir.
      Ama lucifer projesiyle bağlantısı olabileceği de aklımda.

      Sil
    3. Helio yada Helios Güneş demek ancak Helios bizim bugünkü güneşi değil Satürnü temsil ediyordu. Fant ise kimi internet salaklarının idia ettiği "şeytan" olmasının aksine "çocuk" demek. Yunanlılar Helios'un ardından yeni güneş tanrısı olarak bugünkü güneşimizi Apollo olarak adlandırdılar.

      Konu Lucifer Projesi oldumu bu isim: HelioFant, duruma oldukça iyi uyuyor!

      http://ancienthistory.about.com/od/sungodsgoddesses/a/070809sungods.htm
      http://ancienthistory.about.com/od/hgodsandgoddesses/g/Helios.htm

      Sil
  17. burada yazılan yorumları görünce aklıma gelen, bu düşünce yapılarının nedeninin internet olduğu. baksanıza genelde yazılan aptalca da olsun zeka pırıltısı taşıyanlar da olsun hep bir değişim ya da yıkım temelli dşünceler. sanki bu son 10 yıldır bu konuda insanlar birbirini fişekliyor gibi. eski öğretileri sembolizmleri günümüze taşıyınca insanların çıkardığı fikirler konseptler, zıt görüşler tarafından da olsa bu tarz yıkım ve değişitm mantığında birleşiyor. THEY (WHO) SEEK TO ESTABLISH SYSTEMS OF GOVERNMENT BASED ON THE REGIMENTATION OF ALL HUMAN BEINGS BY A HANDFUL OF INDIVIDUAL RULERS...CALL THIS A NEW ORDER. IT IS NOT NEW AND IT IS NOT ORDER. F.D. ROOSEVELT in bu lafından gitsek sadece. hani şu an ile o değişim ya da yıkım denen dönemi kıyaslarsak elbette fark olur. ama bana kalırsa gerçekleşecek olan yıkım da değişim de uzun bir sürede olacak tarih boyu olduğu gibi. senin de eski yazılarında vardı jupiter patlatma ikinci güneş, meteor vs bunlar bana kalırsa uzak ihtimaller. böyle olaylar gerçekleştirilse bile sindirilerek yapılacağı için kendilerini internette gazlayan güruhun beklediği gibi olmayacak. senin düşünce yapına da yeryer ısınamadım ama her blogda düşünce yapının daha değiştiğini ve oturaklı hal aldığını gördüm. seni bilemem işine bakıp güzel bir hayat sürüyor olabilirsin ama bu sembozlimlerle ve elitlerle kafayı yemiş,bankacıların tarihini silip süpürmüş fakat pratikde o birikimini kullanamayan hayatını buna odaklayan fakat hiç bir vasfı hayatını yönetme planı olmayan insanlar topluluğu yıllardır bu konularda birbirlerini gazlıyor. heryerde sembol aramak aman da yıkım götümüz sikilecek modu gereksiz kalıyor. insanların ilk önce hayatlarına dönüp ipleri eline alması lazım. bu videoyu hazırlayanlar bile belki de kafası karışık ne olacak acaba diye sürekli düşünen insanlar, bilemeyiz. arada kalmış kitle gelecekteki bir olayı beklerken şuanı değerlendirmiyor aslında pek çok kişi aydınlandığını düşünse de sabit nesne gibi yerinde kalıyor. olan biteni akışına bırakıp değişen herşeyi yeni bir deneyim olarak algılamak ve buna göre sürekli oalrak yaşantısını planlamak, durumdan faydalanmak kişiyi kurtaracak şey, ama insanlar internet başında oturup kendilerini ve kendi gibi bişeyler arayanları bombardımana tutmayı iyi biliyor sadece, kuru gürültü yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzlerce bilgi okusan bile,uygulamayınca hiçbir halta yaramıyor.Enkinin sürekli dediği gibi,sorunların tek nedeni aynada baktığınız kişi.Bu blogda kimse kimsenin umurunda değil,herkes kendi sakalına bakıyor(Ver bilgiyi,Al bilgiyi).Seninde dediğin gibi insanlar sembollere,illuminatiye şuna buna kafa patlatarak,aydınlandığını sanıyorlar esas konuyu es geçiyorlar,kendini geliştirmek gibi.Bilgileri okuyorlar ama uygulamıyorlar çünkü okuduklarına tutulup,kendilerini arka plana atıyorlar.Bence sende kimseyi umursama,kendi yoluna bak

      Sil
  18. bu arada benim de yaptığım işlere, çizimlere sembol yedirme takıntısı oluştu senin bahsettiğin gibi moran. :) bu yazdığım düşüncem burada yorum yazanlara ya da enkiye değil vasıfsız topluluğa ve insanları umursadığımdan yazmıyorum ne halt yerlerse yesinler sadece bir durumu belirtmek istedim, yanlış anlaşılmak istemem.

    YanıtlaSil
  19. Öncelikle objektif realiteyi anlayıp ondan sonra yaşamını bu doğrultuda sürdürmek gerekir...
    Yoksa koyunlar gibi birkaç ezetorik/entellektüel vb. şeylerin kıyısından köşesinden öğrenip ardından hiçbir şey yapmadan her şeyin yoluna gireceğine inanmak, aydınlanmış hissetmek aptallıktan ibarettir.

    Koyunlar her zaman takacak bir şey bulur. Enkiden önce şeytana, enki'den sonra hayırseverlere... Ve nedense her zaman karşılarında engel olarak onları görürler. Bu embesillerin yaptığı tek şey ''copydog'' luk, bunun üzerine bir yazı yazmayı düşünüyorum yakında, özellikle sadece birşeyleri öğrenip eylemsel açıdan veya zihinsel açıdan gelişme gösteremeyen moronlar açısından...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Owww Moraaaan,
      Koyunların içinde yaşıyorsan ve onların yünü ile etinden faydalanmaktan başka çaren yoksa tabiki onları kontrol altında tutmaktan başka çaren yoktur. Ne yani serbestçe dolaşan koyunların ayağına gelip kendilerini sana kırptıracaklarınımı sandın?! Nesin sen, hayalperest bir embesilmi?

      Çoban koyunlarını onlara köpekleri ile sunuğu "güvenlik" adı altında çit arkasında tutar. Bu yüzdende çoban koyunlar için tanrıdır ve daima onların güvenliğini iyiliklerini arzulamaktadır. Koyunlar hastalanırsa yada kaçarsa çoban işsiz ve yiyeceksiz kalır, fakat bunu koyunlar bilmez ve düşünmez. Ancak çoban koyunlarına iyi bakarak kendi ihtiyaçlarını karşılamya devam eder. Onlara güvenli bir çiftlik alanı, kışın sıcak bir ahır ve yağmurdan korunmak içinde çatı sunar. Koyunların tek yapması gereken çobanın talimatlarını takip edip otlamya devam etmektir. Zamanı gelince seçilen koyunlar cennete gitme adı altında toplanıp mezbahaya götürülür. Tüm koyunlar o anı beklemiştir zaten. Sonuç olarak başkası tarafından kontrol edilmiş ve bakılmış olmanın bedelinide hayatları ile öderler.

      Bu anlattığım bildiğimiz çobanın işi. Fakat eğer buradaki "koyun" kelimesi yerine insan, "çoban" yerinede hayırsever kelimesini koyarsan ortaya bugünkü insanların hali ortaya çıkar! Buna hayat ve onun döngüsü deniyor - tamammı?! Daima bir canlı bir diğerine bağımlı olarak yaşar. Buna ister sömürme, ister düzme istersen sadece tüketme de, hepside yanı şey! Düzen bu: eğer birinin sana bakmasına ihtiyaç duyuyorsan, sonucunada katlanacaksın demektir. Kendine bakıyor olduğun zamanda başkasını yani senin ona bakmana ihtiyaç duyan birini sömürüyorsun demektir. Hayat böyle ve bunu kimse değiştiremez.

      Enerji sadece eterik halde değil fiziksel ortamdada sürekli akıştadır ve sürekli form değiştirir. Lezzetli bir sucuk yiyiyorken o etin enerjisini yani önceki sahibini absorbe ediyorsun. İşte enerjinin transformasyonuda budur.

      Sen öldüğün zaman vücudunu terk eden enerji diğer varlıklar tarafından tüketilecek, yani transforme olacaksın. Bu evrensel yaşam döngüsüdür - sürekli değişim yani transformasyon. Hiçbirşey bir başka şeyden daha önemli yada değerli değil. Değer insani bir fikiridir!

      Demek yaratıcılığınla hayatını kazanacaksın? Peki ne yapacaksında yaratmış olduğun şey ile birilerini sömürmüyor olacaksın? Bedavaya kansere çaremi bulacaksın? Yoksa soğuk füzyon ile evlere bedava elektrikmi vereceksin? Belkide yeni bir sera sistemi ile insanlara bedava yiyecek sağlayacaksındır? Her ne yapıyor olursan ol, bir şeyleri öyle yada böyle kullanıyor yda sömürüyor olacaksın!!!

      Tarımlamı uğraşıyorsun, demekki toprağı sömürüyorsun! Atom enerjisimi - demekki atomları sömürüyorsun! Anlıyormusun? Yaratıcılık yoktan var etmek gibi zırva bir konsept değildir! Yaratıcı eldekileri bir araya getirip yeni konsept oluşturandır - fakat bu konsept illaki dahilindeki şeyleri sömürmeye baştan programlıdır.

      Senin bahsettiğin pasifize etkileşim sadece bir hayalden ibaret. Yani öyle bir yaratıcı olki kimse zarar görmesin yada sömürülmesin -- YOK ÖYLE BİŞEY! Asıl sen tek gözle bakıp diğer realiteyi es geçmeye uğraşmaktasın. Git biraz Nat-Geo seyrette gözlerin açılsın!

      Al işte sana gerçek hayattan bir kesit: http://www.youtube.com/watch?v=DanOeC2EpeA

      Sil
    2. Moran, senin gibilerin en büyük sorunu şu: neyin nasıl işlediğini bildiğin ve gördüğün halde halen eski fantaziye dönüp orada yaşamaya çalışmak adına önündeki esasları hiçe saymak!

      Kendini hayatın böyle işliyor olduğuna ikna edemediğin sürece acı çekmeye devam edersin. Hayat bir menü kartı değil - ne ise o! Ya olduğu gibi kabul edip gerekeni yaparsın yada diğer pasifleştirilmiş yeni çağ amcıkları gibi zırlar durur veya pozitiflik, spiritüellik ve ışık/sevgi gibi anlamını bile bilmediğin zırvaların etkisinde kalrak zamanını ona buna sinirlenmekle geçirirsin. 7 milyarda 1sin ve bu seni ne düşüncelerinle nede görünüşünle özel biri yapıyor.

      Ne yaratıpta hayırlı bir hayırsever olmayı istiyorsun peki? Nedir hayalin? Gel sen bana ondan bahset, bende sana bu hayalinin ne kadar real olduğunu anlatayım - istermisin?

      Sil
    3. Ohhh benim minik Moranım,
      Sonunda baklayı ağzından çıkardın demek.....
      Ne yani bu pozisyonun bir tek sana has olduğunumu sandın?! Bir tek senmi kötü bir finnasal durumdasın? Bir tek senmi hayallerinle yaşama tutunmaya çalışıp her gün intihar etmemek için bir bahane arıyorsun? Bir tek senmi sinirlisin?

      Dışarıda senin gibi binlerce var - duydunmu? BİNLERCE!!! Ve hepside aynı mantarayı sayıklıyor: böyle hayatın ta amına koyayım!

      Demek sikilmiş olduğun için seni sikeni öldüresin var. Ohh demek sorunlarından bu kadar kolay kaçmak istiyorsun. Fakat sikilmiş olmanı asla saflığına, aptallığına, cahilliğine yada kendi salaklığına verip bundan birşey öğrenmiş olduğunu kabullenmiyorsun! Acı en iyi öğretmendir. Sikildikten sonra NASIL sikilmiş olduğunu anlayarak bunu kendi yararına kullanmayı öğrenmen gerekir. Bunun üzerine bana negatif örneklerle bahane bulmaya çalışırsan bilki sadece kendini avutmanın yolunu arıyorsun!

      Ne oldu kız arkadaşın seni paran, iphone'un yada facebook hesabın yok diyemi terk etti? Borç verdiğin adam paranı gerimi vermedi?

      Aldatıldığının farkına varmadan nasılda uyanıp hayatı anlayacağını sanıyorsun? Senin gibi herkes aynı yoldan geçmiyormu sanıyorsun? Bir tek senmi bu durumdasın? Senin bahsettiğin şımarık, çığırtkan yada laf dinlemeyen çocukları kim seviyor sanıyorsun - ağlamayı kesmediği için yastıkla boğan, duvara çarpan yada camdan dışarı fırlatan ebeveyn hiçmi yok?!

      Adam öldürmek fikir olarak herkesin kafasında vardır... herkes her uyuz olduğunu anında öldürebilseydi belki şuan sende hayatta olmazdın. Ayrıca adam öldürmek öyle hayal ettiğin gibi kolaymı sanıyorsun. Al o uyuz olduğun lavuğu karşına, yerleştir namluyu ağzına, bırak o anda korkudan altına işeyip sıçsın, sonrada sana "gözünün yağını yiyim abi" diye yalvarmaya başlasın - bakalım o zaman tetiği çekecek götün olacakmı?

      Tutki o lavuğu yere diz çöktürdün, namuluyuda kafasına dayayıp konuşmasına fırsat dahi vermeden tetiği çektin.... kafatasının parçları yere yapışacak ve cansız vücudunun yere yığılışını o anda kendi gözlerinle izleyeceksin, sonrada ölmüş olduğundan emin olmak için en az 5 saniye daha baka kalacaksın, o sıradada etrafta oluşan kan birikintisi artıyor olacak..... Eve koşarak kaçacaksın - sonrada "ben ne yaptım" diye bir köşye tüneyip otist çocuklar gibi sallana duracaksın. Kendi hayatını kendi elinle sikip atmış olacaksın! Enki abinde sana "aferin sığır iyi iş becerdin" diyecek ve sırtını dönüp gidecek! Neden biliyormusun, çünkü sende diğer sığırlar gibi koly yolu seçip çabucak sonuca varmak istiyorsun. Buda seni şuan nasıl bir eziksen öyle kalmaya teşvik ediyor.

      Demek vizyonlardan bahsediyorsun... ben 3 sene evvel bir vizyonumun başlngıcı olarak blog yazmaya başladım... blogu takiben bir kitap yayınladım... bunun ilerisi ise bir okulda eğitim vermek olacak! Hergün bu vizyonun doğrultusunda birşeyler yapmaktayım. Büyük yada küçük - fakat yinede birşeyler yapmaktayım! Proje çizimleri, eğitim konuları, kaynaklar ve diğer planlamlar hergün benim vizyonumun bir parçası olarak fikirden realiteye dönüşüyor. Uzun vadeli bir plan ancak çalışan bir plan... çabuk değil, yavaş ve kesin oturan bir plan! Her hayırseverin yaptığı gibi - sabırla!

      Sil
    4. Sizin gibilerin topunu FSM den aşağı atmak lazım - çünkü kendinize bile faydanız yok. Tek bildiğiniz ağlamak zırlamak ve suçlamak. Neden el sanatı icra eden birinden o mesleği öğrenmiyorsun... ohh tabi internet daha önemli. Neden manavda çıraklık yapıp manav HALinde işlerin nasıl döndüğünü öğrenmiyorsun? Hepsi toplasan belki bir seneni alır. Ama yoook, sana para hemen lazım - hemen gökten tepene düşsün istiyorsun. Bulunduğum yerde bir kokoreççi gece 2 gibi disko çıkışının öüne mopedi ile park eder ve 1,5 saat içinde elindeki herşeyi satıp cebine 3000tl koyup evine dönerdi - temiz para, vergisiz, kirasız, ssk sız! Masrafı sadece 800TL. Haftada iki gün bu işi yapıp hafta içi keyfine bakıyor. Ama sen ve senin gibiler her bi sikime karşı olan korkularınız yüzünden ancak buradaki gibi zırlamaya başlıyorsunuz. Aynı şekilde midye dolma yapanlar, müşterilerini bulup her gece en az 500TL kazanç sağlıyorlar. Benim tek siprişimden 200TL alıyor ve masrafı sadece 45TL. Gece 21:00 de çıkar sabah 02:00 de eve döner. Her gece çıkmasınada gerek yok ama adam seviyor işini.

      Koyunlar bu mesleklere "pfff, ne midyecimiiii... kokoreçççimiii?" gibi karşılık verirler ama en iyi parayıda onlar kazanır. Boyacımııı, tesisatçımııı, fayansçımııı, kazancımııı, ıyyy ne pis işler onlar öylee.... öylemiiiii - o zaman yapanın faturasını öderkende düzüleceksin. Böyle işte bu işler. Bu adamların devletl işi yok, kredi kartları yok, borçları yok - kendi hallerinde yaşıyorlar ve rahatlar. Bu birkaç meslek san sadece fikir vermek için örnekti ama ben yinede biliyorumki senin gibiler "yapmak" yerine ağlayıp zırlamayı tercih edecektir. Etraf bana ne der diye düşünüp durursunuz...

      Düşün Moran düşün.......

      Sil
    5. Owwwww, demek senin gibi zırlayan çocukları pohpohlamalı ve "başaracaksın" yada "yürü be olm" diye gaz vermeliyim ha? hatta bu da yetmedi önünüze tüm imkanları sunup birde "buyur" demeliyim - nede olsa ben bir hayıreverim değilmi!

      Ne oldu Moran istediğini elde edemeyince saldırı modunamı geçtin? Benden şahsi bir yardımmı bekliyorsun - "bi el atsana abi" dercesine hemde.

      Bu kafayla bir ezik olarak kalmaya devam edeceksin - buna alış! Halk düşmanıyım demek - peki öyle olsun! Unutmaki sende o zaman o koruduğun çoğunluğun içinde bana "karşı" durmaktasın - peki hangimizin konumu daha iyi sence? Evinde oturup parkecilik yapmaktan bıkan Moranmı yoksa 42 derece altında havuz kenarında telefon üzerinden iş yapan benmi? Sen git halkın kahramanı ol ve onlara hizmet minik moran.

      "Hangi pilot rotasından sapabiliyor söyle bana?"
      Kendi uçağına sahip olan pilot!

      "Hiç bir midyecinin diğer insanların hayatlarına ciddi anlamda yön verdiğini gördün mü?"
      Daha salak bir argüman olmazdı zaten... Moranoviç - kim senin kendinden hariç başkalarına yön vermeni istedi?

      Sen okulda iken öğretmenlerin değil "EĞİTMENLERİN" elinden geçtin - bunu sakın unutma! O yüzden bir öğretmen ile eğitmenin farkını henüz anlayacak tecrüben yok! Yapmak için öğretmek ile yapmak için eğitmek (programlamak) iki ayrı unsurdur.

      Şunu kafana kazı Moranosaurus - hiçbir elit efsane olmaya uğraşmıyor - bu istem dışı gerçekleşiyor! Tıpkı senin gibi, elektronlar "bakalım burada ne varmış" dercesine protonun etrafında toplanıp "acaba banada birşey düşecekmi" diye bekleyip dururlar.
      Ve beklerler...... beklerler.... beklerler..... taki yerlerini yeni elektronlar alana kadar beklemeye devam ederler!

      Demek parkecisin - ee peki ne kadar iyisin? Diğer parkecilerden daha iyi birşey yapabiliyormusun? Seni ayrıcalıklı kılan bir özelliğin varmı? Büyük ihtimalle yoktur ve sende diğer sürü üyleri gibi aynı sıfatta ve tempoda çalışıyorsundur. Senin gibilerden bende onlarca çalışıyor ve tıpkı senin gibi arkamdan küfürü basıp yinede çalışmaya devam ediyorlar.

      Önce düşmalarını tespit et - sonrda onların senden neyi daha iyi yaptığını ve nasıl yaptığını öğren!

      Ama yok, sen bana yine zırlarsın başka bir sebepten - bende taşşaklarıma ağrı girene kadar buna gülerim.

      Sana birşey öğretilmemiş... sen sadece diğer borglar gibi eğitilmişsin!

      Sil
  20. Aslında gizlenen hiç birşey yok. Herşey ortada. Hayırseverler elitler şeytan yada hayali zırvalar kimi suçlarsak suçlayalım asla değişmez değiştiremezsiniz sadece ayak uydurun ve becerinnnn. İlluminati şovu hazırlar, ipleri çeken yine bedavayı duyar duymaz atlayan düzülmek için yalvaran zavallılardır.

    Sorumluluk almaktan aciz herşeyin ucuz hemen ve hızlı olmasını isteyen koyunlar olduğu sürece onları beceren elitler olacaktır. Aslında dinler çoktan yok oldu sacede ufak bir rüzgarla yıkılmayı bekliyor. Beceriksiz zavallılar zaten inandıkları tanrıyı şeylerine takmıyor toplumdan daha doğrusu koyun sürülerinden öyle gördüğü için inanıyor.

    Hayat herzaman düzmek ve düzülmek üzerine kuruludur. Devlet vatandaşını düzer Patron işçisini düzer işçi eşini düzer böyle olmayada devam edecek. Kapitalizim bence en güzel sistem devam edemeyenin yok olduğu düzenlerin egemen olduğu bir döngü.

    Bırakın böyle devam etsin koyunlar düşlerinde mutlu elitlerde gerçekler dünyasında mutlu olsun.

    Dışarı çıkın bedava herhangi bir şey var diye bağırın koyuncuklar sinekler gibi üşüşürler ne olduğunun bir önemi yok kondom yada vibratör...

    YanıtlaSil
  21. MORAN belki bir parkeci yada midye satan birisi efsane kahraman veya süpermen olmayacak ama ENKİ nin yazdığı gibi seviyorsan gerisinin ne önemi var. Ama kuzucuklar az paraya kendilerini düzdürüp sittiğin sene sonra emekli olup tatil yapmanın hayalini kurdukları için asla anlamayacaklar.

    Hayatlarını işten eve geçiren sigortaları yattığı için mutlu olan seks yapmak için eşinin başının ağrısı geçmesini bekleyen kazandıklarını götürüp asla bitmeyecek olan borçlarına veren bankaların önünde borç alabilmek için yalvaran sonrada borçla aldıkları arabaya binerek hava atan zavalllar. Siz istediniz Hayırseverler zevkle düzüyor. Kimsye zorla dayatılan bişey yok seçim kişinin kendisine ait NE EKERSEN ONU BİÇERSİN

    Büroda çalışan memurlarının suratlarına dikkatli bakarsanız fabrikada ki işçilerden farksızdır. Garantili olsun gerisi beni ilgilendirmez demeye devam eden koyunlar risk alan aklını çalıştıran zamanın yaşamanın önemini kavrayanlar tarafından herzaman düzülecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Midyeci dediğim adam senede 4-5 ay çalışıp kalanında köyüne gidip tatil yapıyor! Koskoca bir bahçesi ve birde 26m2 lik havuzu var! Evet bu adam hepsini midye satarak yaptı! İki tane işçi tarlasını traktörle karıyor. Ürün hasatı zamanıda iş arayanlar zaten toplanıyor ve 1 haftada hepsi halloluyor. Bu adam traktörünüde midye satarak (3 sene içinde ödeyerek) aldı!

      Gerzek Moran bunu neden anlasınki?! Yook bu moranlar elit olmayı ancak "ünlü" olup birileri tarafından pohpohlanınca başarılmış sanıyorlar. Magazine ve ünlü fahişelerin hayatlarına aldanmaktan başka birşey bildikleri yok.

      Sil
    2. Bilemiyorum Moran, ben burada yıldız falına bakmıyorum! Yazdıkların ne kadarsa o kadarına yorum yazıyorum... sadece ektiğini biçiyorsun!

      Kızgın gibisin!? Çokmu kızdırdım seni.... istersen dahasınıda alabilirsin - nefret bende bolca var. Yeterki doğru düğmeye basmayı bil!

      Sil
    3. Evet Moran sende oldukça paşa paşa yaşıyor gibi göründüğün için herhalde burada seni göklere çıkaracak çözümü arıyorsun. Elde edemediğin içinde şimdi "sen çiykinsin" yada "seni kimse iplemiyoo" gibi çocuksu saldırılarda bulunuyorsun.

      Oh benim minik moranikom, sen buraya yeni düştüğün için henüz tüm konseptin farkında bile değilsin. Ama sana kısa bir tadım vereyim.

      Benim yazdıklarım hayati tecrübeler ve göz önündeki gelişmeler üzerine. Halkın ne olduğu, toplumun ne olduğu, insanların ne için kullanıldığı ve en önemliside hangi tarafta rahata erileceği üzerine. Senin gibi yeni yetmeler okuyup araştırmadan sazan gibi ortaya atlayıncada ortaya senin gerçekleştirdiğin gibi komik bir tiyatro çıkıyor.

      Profilimde senin gibi acemilerin okuması için onlarca kitap sıraladım. Seyretmeniz içinde bir o kadar film yazdım. Ama yok, ne gereği var hepsine, geleyim sorayım alayım cevabı ve işime bakayım senin gibilerin tarzıdır - yani koyunların. Koyunların tek bir var oluş amacı vardır - o da kullanılmak! Eski blogumdada koyunları nasıl sömürüp rahtınıza bakacağınız üzerine yazardım. Hepside öğrenmek isteyen ve gerçeklere sırtını dönmeyen İNSANLAR içindi, hemde kalbimin en derinliklerinden.

      Ağlayıp zırlayanlardan nefret ederim! Sorununun başkası tarafından çözülmesini bekleyenlerden nefret ederim! Borç para ile yaşayan hırsızlardan nefret ederim! Acelecilerden nefret ederim! Suç atıp kendi götünü temize çıkarmaya çalışanlardan nefret ederim! İki satır yazıp 2 sayfalık yazı bekleyenlerden nefret ederim!

      İçinde yaşadığın düzenin nasıl işlediğini bilmeden ona nasıl hükmedebilirsin! Salak Moran! Buraya gelip sidik yarışına girerekmi? Yoksa bildiklerini paylaşıp diğerlerinin görüşlerini alarak, hatta gerekirse tokatlanarakmı?

      Koyunlardan neden nefret ettiğimi anlaman için eski blog yazılarımı okuman lazımdı MORAAAN.

      Ohhhh Moraan, yüce lucifer adına, gülmekten hayalarıma ağrılar girdi şimdi. Muhahahaaaaaaaa.

      Halen ne ektiysen onu biçiyor olduğunu göremiyrsun değilmi?
      İsmini Moran olarak yazıp buraya girdin, şimdide utancından nickini değiştirdin! Komik olacağınımı sandın? Yoksa "ben akıllı biriyim" olarakmı takılıyordun? Artık ne yaparsan yap bu nick bu blogta senin nickin olarak kalacak. Sanırım bu ihtimali hiç "düşünmemiştin"! Olsun bu her yeni koyunsal moranın başına gelir - buna alış! Burası facebook değil - beğenilecek birşey yok, herkes bildiklerini ve fikirlerini yazıyor... oldukça basit bir konsept. Fakat senin gibi moranlar bunu anlamaktan halen uzak.....

      Kızmak iyidir Moran - kıçını kaldırmana yardımcı olur! Unutmaki sadece dost acı söyler. Senin diğer %90 örneklerin gibi bir kabullenememe sorunun var. Bunu zaten yolladığın youtube videosunda açığa vurdun: I NEVER LOSE! Sometimes you lose - I lose too. Bunu kabullenirsen tekrar ayağa kalkıp yeniden başlarsın. İşine gelmiyorsada uzayıp gidebilirsin - kimse seni münakaşaya zorlamıyor - OK?!

      Sil
    4. Geçmişinden bir shift+delete hareketi ile kurtulamazsın MORAN! Ardında daima iz bırakırsın ve bu izleri ne kadar silmeye çalışırsan bir o kadar boka batarsın! Buradaki yorumların kopyası yokmu sanıyorsun!?

      KAÇ MORAAAAAAAN KAAAAAAÇÇÇÇÇÇÇ

      Muhahahahaahaaaaa

      Heil Satan...... F=-F

      Sil
  22. Moron nicki gördüğümde espritüel zeka parıltısı var demiştim lakin... Neyse yorum yapmayacağım gerekli olanı söylemişler zaten. Şu kafamdakileri bir yazıya dökeyimde enki yayınlarsa senin gibilerinede atıflarım olacak.

    YanıtlaSil
  23. Moran; "Bilmediğini bilmek en iyisidir. Bilmeyip de bildiğini sanmak tehlikeli bir hastalıktır..." demiş Lao-Tzu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tao Te Ching.... Kutsanması gereken kitaplardan birisi! Bu bloga takılan her moronun okumasını şart bile koşmam gerekir! :)

      Sil
    2. Kısa yorum huyumdan nefret ediyorum ama bazen bir cümle bir paragraftan daha çok şey ifade ediyor.. Atasözleri gibi, feylozoflar gibi tamamen yaşanmışlık ürünlerini sayfalarca tahlil etmekten de zevk alıyordum hala da alıyorum :) işte cümleyi okuyan kişinin zihninde eğer paragraflarca, hatta sayfalarcca şey çağrıştırıyorsa, bence bir satırlık cümle de "çok ve anlamlı yazı" kategorisine sokulmalı, ne dersin enki? :)

      Sil
    3. Moranik tek satırların yerine anlam içeren bir satıra neden hayır diyeyim!? ;)

      Sil
  24. Sevgili Enkı seni en ilk başından beri(not for sheeples) takip eden birisi olarak sana nasıl ulaşabilirim? Sana yazdıklarımı gönderebileceğim geçerli bir mail adresin var mı acaba?
    Bu arada bedava olan kitabı indirdim fakat şifre sordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. darkl1ght hotmail eski blogda zaten yazıyor! Tek kullandığım adres bu. Şifreyi maili atınca veririm.

      Sil
  25. Hadi ama! Obama sahnesinde(1:10)ki koskoca "LOL" kimsenin dikkatini cekmedimi?lol.
    Lotus sahnesinde obamanin bastigi para euro!(Yuce satan’da dolar yuzugu takiyordu)
    Okulun hemen disarisindaki grafitimizde Psalms 23, daha önce belirtildigi gibi. Psalms 23 hem yehudalar hem hristoslar tarafindan cok sevilen bi parcadir, benim dikkatimi ceken ise yanlis hatirlamiyorsam 1930’da prayer book a girisinden beri cenaze törenlerinde okunmasi. Medyada, özellikle muzikte en cok kullanilan dua/ayetlerdendir.
    -The Lord is my shepherd; I shall not want. 2 He maketh me to lie down in green pastures: he leadeth me beside the still waters. 3 He restoreth my soul: he leadeth me in the paths of righteousness for his name's sake. 4 Yea, though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil: for thou art with me; thy rod and thy staff they comfort me. 5 Thou preparest a table before me in the presence of mine enemies: thou anointest my head with oil; my cup runneth over. 6 Surely goodness and mercy shall follow me all the days of my life: and I will dwell in the house of the Lord for ever.-
    turkcesini yazmayacagim arayan bulur. Kisaca tanri benim cobanimdir, baska birsey istemem, o beni cayirlara yatiran(ve duzen) ve durgun sulara göturen(abdest icin..)dir, ölumun yaninda yuzsem bile hicbiseyden korkmam zira bilirimki benimlesin der kisaca anladiniz zaten. Sonundada sonsuza dek Rab’in(Benim) diyarinda(evinde) zibaracagim(evet aynen öyle) diyor, en sevdigim kisim!
    Yuce david!
    Duvardaki psalm 23 göndermesi genel olarak koyun-tanri(coban/hayirsever/elit) iliskisini tekrardan hatirlatmak icin yapilmis, grafiti olarak yazmasi ve okulun hemen disinda olmasi ise zaten ap acik =)
    Statue o’ liberti’nin altindaki magen david’de ilginc, videoda tam olarak anlam veremedigim nadir seylerden.(Enkinin dedigi gibi Mossad ile alakasi olmasi olasi)
    Kis/kutup temasida dikkatinizi cekmistir =) Fakat cesitli sahnelerdeki yapilarin mimarisi öyle gösteriyorki olanlar(mescidi aksanin bombardimani -ki bu mekan kutsal oldugu kadar surekli olaylar yasanan bir yerdir, 2009 da giris yasaklanmadan önce 1990 da yapilan bi saldirida 30 filistinli gebermis, 800’e yakinida agir yaralanmisti, onun haricinde surekli gizlice girmek icin tuneller acilmis, bombalar koyulmus, eylemler yapilmis bi yerdir. Tabii bunlar olurken sen neredeysin ey Rab YHWH?! demeyin, sadece persefonu duzuyordum!)
    Cok yakin bir zamanda olmayacak, en azindan bu sene degil. Kim bilir belki iklim degisikliginden sonra!
    Yine bu sahnenin sonunda camiden ucusan kargalardan biri kelebege dönusuyor ve mesih bu kelebegi yakiyor. Kelebek degisimi, eskilikten yenilige gecisi ve gelisimi gösterir. Bu kelebek arkadasimiz öncesinde bir kargaydi ve karga bir ölum, problem ve kötuluk alametidir! Fakat bunun yaninda, kargada degisimin bir semboludur, eskiden sekil degistirdigine inanilirdi. Ayni zamanda illusyonlada bagdastirilir, hatta ruh dunyasina bir gecis olarak bile göruldugu yerler var. Eh, anlami cikaran cikardi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3:35’te ise butunlesen bir cesit yin-yang göruyorum.
      Yine bu sahnedeki zirhli araclar tek gözlu, ortaya atlayan lezo kizimizda genc, devrimci, daha dogrusu asi nufusumuzu sembolize ediyor gibi. Gavat arkadasimizin arkasindaki havayi fiseklere bakilirsa buyuk birsey oluyor, belkide bir ulke yenik dusuyor ve öteki tarafindan isgale ugruyor, buyuk bir kiyim oluyor. Yalniz dikkatimi ceken su asi dedigimiz kizin salladigi bayragin, bembeyaz oldugu, yani "I give up god dammit!" gibisinden bir söylemle yenilgiyi kabul etmenin, sikilmek istememenin ve pes etmenin sembolu. Yinede lezo kizimizin yuzundeki ifade sasirtici. Tabi gavat arkadasimiz "It’s too late now, tout ira bien ;)" ini cakip gidiyor.
      Hristosumuzun lambasina pufleyip girdigi maaranin girisinine dikkat ederseniz; kalp(bana göre vagina) seklinde. Hemen ardindan(4:20) gelen sahnedeki delide bir hindu tanrisi gibi.
      Ardindanda Hristosumuzun sazan.avi cektigini göruyoruz =)
      Bu arada sonraki sahnede yuce tanricigimizin eli bu penise blowjob cekmek uzere uzatilmamis herhalde! Ve penisin ucunda bir hac?! Acitmis olmali. Bu iki sey, o sahne hakkinda birkac detay daha ekliyor kanimca.
      Haha, en sevgidim sahne, gavat amcamiz olkestrayi yönetiyor-ve bu sahne v for vendetta’daki bir sahneyie cagristiriyor-(cokta iyi yapiyor ha, eminim gösteri sonunda bir kac yil boyunca alkis alir) Veeeee kafasinda bok böcegi dolanan veledimiz semazene kalkiyor.
      Videodan zaten anlayan anliyor, höduk koyunlarda embesilliklerine devam ediyorlar(hey, moran!).
      Son olarak videonun muzigine bayildim, animasyonda zaten cok iyi, özellikle hristosun animasyonu ve alev animasyonu(yine özellikle hristosun ayagindakiler) cok iyi olmus.

      Salut les enfants de Helio!
      Hail satan!

      -YHWH

      Sil
    2. Obamanın ayağının altındaki paraya full HD zoom ile bakıp incledim, hiçbir euro parasını anımsatmıyor! Belkide bir ayrıntı gözümden kaçtı - sen neye göre bu sonuca vardın?

      Sil
  26. Bilgi paylaşmıyorsun,konu hakkında düşüncelerini yazmıyorsun,alakasız sorular soruyorsun.Vermeden almak istiyorsun!
    Sürekli kendinden bahsediyorsun.Komik şeyler yazıp kendini özel hissettirmeye çalışıyorsun.Neler yaptığınla kimse ilgilenmiyor.Senin gibilerin aptalca yorumlarını görmek isteseydik forumlarda dolanırdık.Reklamını başka yerde yapmanı rica ediyoruz...
    ''Blogum var,3 kişiyiz,alican berkcan ve beeen...''
    Defol git...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahahaaaaaaaa..... saldır kızım!
      Baktın istediğin karşılık yok, seni dinleyen ve sana saldırganlığın yüzünden saygı gösteren yok - o zaman bas hakareti.... zavallı koyun. Hep aynısınız, heeeeep aynısınııııızzz. Aynı basma kalıp cümleler ve aynı basma kalıp hakaret zamanlamaları. O kadar kolayki senin gibileri kandırıp kullanmak, çünkü her davranışınız rahatlıkla öngörülebiliyor.

      Bana "F" nereden geliyor diye soruyorsun ama halen bunu nasıl gerçekleştiriyor olduğunu kendine bile izah edemiyorsun! Aferin sana.

      Sil
  27. Burada 3-5 kişi olduğunu düşünmekle zaten blogu okumamış olduğunu gösteriyorsun.Amacın nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi haline bırak onu..... yazık, konuşacak kimsesi kalmamış. Kimse onu anlamıyor, bizde anlamıyoruz.... suçlu biziz! ;)

      Sil
  28. Sıcak diye oturup yazı yazmak istemiyordum. Sabaha karşı biraz karaladım ne de iyi yaptığımı gördüm. Moron akınları şiddetini arttırarak sürüyor :( O kadar ortam varken nerden nasıl buluyorsunuz? Buldunuz hadi niye takılıyorsunuz... biliyoruzda neyse...

    Not: Sanrım uçurucu maddeler benim haberim olmadan bambaşka seviyelere ulaştı O_O

    YanıtlaSil
  29. Tantum satan ! "Hayırseverlerden Bir Sanat Şaheseri Video" kaydınıza yeni bir yorum yaptı: 18.07.2012 20:13

    "ya doğru söylüyorsam papağan bu yazdıkların başka sitelerdede mevcut almanca olarak aynısını okuyorum :)) papağan sana bi ara yazmıştım kimileri iş peşinde kimileri oy peşinde diye koyun gibi yönlendirdim seni oy hakkında güzel bir yazı yazdın chp lideri yapacaklarını isveçteki ünv '^den senin bilemeyeğin tayfalarından alıyor alabana!

    MSN KAYITLARININI DA YAYINLAMAMI İSTER MİSİN ??? hANİ YER ALTINDA YAŞIYORDUN YA HANİ AY YÜZEYİNDE UFOLAR OLAN! HEPSİNİ SAKLIYORUZ . İZLERİNİYORSUN GÖZÜMÜZ ÜZERİNDE...."

    Ohhhh. tantum demek sen o tantumsun - eski blogdaki zevzek-ül tantuni :D
    Demek saklıyorsunuz hepsini... woaw çok korktum şimdi - hatta tir tir titremekteyim. Ne oldu, iki senedir rüyalarınamı girdim - karbasanın mı oldum? Benden yediğin onca tokat yetmedi ve şimdi daha fazlasınımı istiyorsun? Demekki sen gerçekten hastasın.

    Senin gibilere DRONE dediğimi hatırlarsın sanırım. Hiç bi boka yaramayan ve tek bildikleri diğer insanları rahatsız etmek olan görüntüde insan müsfetteleri. Herhangi bir meşgalen yada işin olsaydı zaten şimdi burada olmazdın! Herneyse, tehditlerini her ne kadar umursamasamda SENİ BEKLERİM - gel ve beni bul, fakat delikanlı gibide karşımda dur. Çünkü senin gibi BİZLİ konuşan amcıklar ancak arkalarındaki sürü ile BİRİ oluveririler - onun haricinde bir HİÇsinizdir.

    Hangi gruptandın sen bakayım... nurculardanmı? Senin gibi bezelye taşaklılar ancak arkalarında dana taşşaklı birilerinin olduğuna İNANDIKLARINDA böyle havalara girerler. Çok gördüm senin gibileri, arkandaki ahaliye bağlı naralar atar istediğini söversin ama o ahali yokkende karanlık köşeden karanlık köşeye hoplayarak gezersin. Zavallı olduğunu biliyorsun ama bunu kendine bir türlü yediremiyorsun değilmi? DEĞİLMİ?!

    Seni Allahına havale ediyorum... o uğraşsın seninle - ne uğraşacağımki senin gibi ezik amcıklarla. Bana yazdığın lafları tek başına delikanlı gibi yüzüme söyleyecek cesaretin olunca yaz - yani hiçbir zaman!

    Sen hasta ve ezik bir amcıksın tantuni... öylede kalacaksın ve ben daima sana rüyalarında tependen bakıp gülüyor olacağım. Git XANAX haplarını kullanmaya devam et.

    Birde o belirttiğin linkleri atta neyi nerden kopyalamış olduğumu bileyim, merak ettim. Yalan söylemeyide beceremiyorsunki - hiçmi okumadın yazdıklarımı, hiçmi öğrenmedin?! Sığ zihinli dağ mandası seni....

    Tehdit etmeyide öğrenememişsin hala... 2 sene bu sana yuh artık... bunca zamanda beni izlemekten başka birşey yapmadınmı yani. Yazıklar olsun sana! Bana kafayı takmak yerine yapılabilecek onca şey varken gel sen james bondçuluk oyna ve o değerli zamanını boşa harca... insanın ailesi ve çevresi nasılsa kendiside onun yansımasıdır tantuni.... yani senin yazdıklarını okuyarak nerede ve nasıl yaşıyor olduğunu tahmin edebiliyorum - ama acımıyorum, çünkü hakettiğin şekilde yaşıyorsun, amcık bir ezik olarak.... ömrün boyuda bu olarak kalacaksın! Sadece ezik olmanın verdiği dürtünün kurbanısın! Belkide kıskançlığın.

    Heil Satan

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. Kurtarıcı olarak gelen hiç kimse "kurtarmaya" gelmez... sadece ele geçirmeye, sahiplenmeye, yönetmeye, akabindede kontrol altına almaya gelir. Bir insan ancak kendi kendini kurtarabilir... bunu başaramayanlarda köle olur!

    İlluminatinin gövdeden kopuk duran piramit ucu (corner stone) sembolü luciferin bitirilmemiş (ancak bitirilecek olan) görevini/işini simgeler. Bu sembolizmin tersini göstermek her ne kadar koyunları sevindirecek birşey gibi lanse edilsede aslında sadece durumun dahada beter bir hal alacağı anlamına gelir. (İsanın alnındaki sembol ters değil... sanırım sen tv deki deccal tipinden bahsediyorsun! Sembol çenesinde ters duruyor.)

    Özgürleşmek diye birşey yoktur... bu asla olmayacak - çünkü insan (koyun) doğası buna asla izin vermez. Her kim "sizi özgürleştireceğim" diyorsa, tek amacı sadece güç ve kontrol sağlamaktır.

    Gücü verene verilen vaatler teşvikseldir, fakat asla yardımcı yada geliştirici değildir. Ne zaman verilen vaatler içinde bir huzur, mutluluk yada umut hissi (pozitif) oluşturuyorsa bilki manipule ediliyor ve inanmak içinde kendine bahane arıyorsun.... (genel anlamda kast ettim)

    Özgürlük koyunların kabul ettiği gibi çayırda yda ovada keyfe göre hoplayıp zıplamak değildir! Zihin özgür değilse hiçbir şekilde özgürlüğü anlayamzsın. Dogmalar, inançlar, ideolojiler ve daha bir çok faktör "özgürlük" terimine karşı işler ve tek sundukları şey o sürekli ulaşılmaya çalışılırken avucun arasında kayan "şeye" ulaşmanın yolunun onlarda olduğunu tekrar etmekten öteye gitmez. Buna "şey" dedim çünkü ortada ulaşılabilecek yada elde edilebilecek hiçbir şey yok - sadece hayali (umut) var. İşte bu hayalde koyunları sürekli devam etmeye iten en önemli faktördür.

    Bir sonraki ekonomik krizde ofis köleleri işlerini kaybetmeye başlayacak ve tam uçurumun köşesinde iken yine işe alınacaklar, tabiki bu sefer bir öncekinden daha ucuza! İşverenler için böyle zamanlar fırsat zamanıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelen kurtarıcının tek yaptığı şey yıkmak ve yerine kendi ideolojisini dikmek! Bu asırlardır süregelen bir işlem ve halende tekerrür etmeye devam etmekte.

      İsa "ben geri geleceğim" demedi! İsa insanları kendi adına gelecek olan yalancılara ve şarlatanlara karşı uyardı. Tabiki bunlar incilden alıntı ve dikkatli okuyanların çözeceği şeyler. Mesih yada Mehdi diye birşey yok - bunlar sadece koyunları "her an gelebilir" stresi ile diken üstünde tutup onlardan beklenenlerin yapılmasını sağlamak için. Boş şeyler bunlar...... fakat bildiğin gibi boş insanlar boş şeylerle avunmayı severler.... götü kaybettiklerini anladıklarında ise zaten artık çok geçtir ve tek yapabildkleri kabullenmek ve başlarını öne eğmek olur: düzülmüş götün davası olmaz misali!

      Sil