15 Şubat 2018 Perşembe

ZEYTİN DALI BARIŞTIR DİYORLAR!

Firavun Akneton'un elinde
 Vatikanın duvarında

 Vatikanın parasında

 Vatikanın plaketlerinde

Vatikanın madalyonlarında

 IMF nin logosunda

İsrailin logosunda

 Malta Şövalyeleri logosunda
Kolomb Şövalyeleri madalyasında

Mason Locası Logosunda

Kraliçe Elizabet'in elinde

Şimdide onun elinde

Buna rağmen, tüm bu koyunlar zeytin dalını "Barış" ile özdeşleşmeye devam ediyorlar. Nedense hiçbirisi şunu düşünmüyor: zeytin - meyvesi acı, öz yağı ise yakıcı bir bitkidir. Bu nedenlede savaş tanrıçaları bu sembol ile özdeşleşmişlerdir. Eğer size bir güvercin ile zeytin dalı gönderildi ise bunun tek anlamı kuşatıldığınız ve işinizin bittiğidir. Ya güvercini canlı geri gönderip kapitülasyonu kabul edersiniz (sonucunda anlaşma yaparsınız) yada güvercinin kafasını koparıp ilk kanı akıtarak savaşa girersiniz. Bu dünde böyle idi bugünde böyle. Her halikarda zeytin acı meyvesi ile sizde kalır! Tüm eski tanrıçalar bu nedenle bolluk ve aşk haricinde mutlaka savaşçı sıfatınıda barındırmışlardır.... İnanna, İştar, Astarte, Aştoret, Artemis, İsis, Venüs, Kibele..... vs.... 
  


Yeni başlayan Zeytin Dalı Harekatı yada diğer ismi ile Dipsiz Kuyu Dalışı Türkiyeninde tanrılara kurban verme sezonunun açıldığının işaretidir. Bu tip kanlı ritüaller sizlere çok garip geliyor, çünkü dünyanın gerçektende bütünüyle canlı bir varlık olduğunu ve onun ihtiyaçlarını anlayamıyorsunuz. Kınalı kuzulara elveda deyin......

Başkalarının toprak ve kaynak kavgası uğruna ölen kuzucuklar. Bu artık yeni normaliniz! Bu görüntüleri seneye görmeyeceksiniz bile. Bu haberler sadece ekranların altından akıp geçecek, çünkü miktarı arttıkça artacak. Bir noktadan sonrada halkta vurdumduymazlık başlayacağından bu şehit haberleri "moral bozuyor" diye yayınlarda arka plana kaydırılacak. 

Yanlarında olmak için sebepleri olmayanların (Savaşmaya götleri yemeyenler...) kullandığı yalan. Bunlar sadece boş laf. Çünkü her türlü onların yanında olmayacaklar! Ancak bu mantrayı yeterince sık tekrar ettirirseniz koyunlara savaşın gerekliliğini kabul ettirirken, bu savaşın esas zararları üzerine düşünmelerini ve fikir yürütmeleri engellersiniz. Çünkü eğer bu mantrayı söylemiyorsanız "onlardan" değilsinizdir ve buda sizi otomatik olarak düşman yapacaktır. Bu koyunlar aslında bu boş lafları ile birşey yapıyor değiller, birşeyi değiştiriyorda değiller.... tek yaptıkları şey sadece hayırsever yöneticilerine sadık olduklarını ve bu uğurda her türlü aptallığa kafa sallamaya hazır olduklarını belirtiyorlar. Bu çekilen karelerin dışında kalmayı istemiş olduğunuzu düşünün bir - o koyunlar o an size nasıl bakacaklar???
Mimlendiniz ve artık işiniz bitti!!!

Peki bu aynı koyunlar 2 sene evvel bu askerleri vatan haini ilan etmemişydi??? Aynı koyunlar o askerleri sokak ortasında linç etmek istememişmiydi??? Hani ne oldu şimdi..... konu kurban vermek olunca bir anda o askerler tekrar mı değer kazandı yoksa? Herşey unutuldu değil mi?!! Artık o askerleri güzelce giydirip arkalarından halay çekip cepheye gönderip tüm dertlerinizi unutabilirsiniz...... nede olsa o askerler koyunların iyiliği için kurban olmaya gidiyorlar, yani kendilerine verilen görevde bu değil mi zaten??
Ubeyd b. Feyeuz’dan rivayet olunduğuna göre, “Berâ b. Azib’e sormuş: “Hangi vasıftaki hayvanların kurban edilmesi câiz olmaz.” Berâ b. Azib ayağa kalkıp şöyle dedi: Peygamber Efendimiz (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) eli ile işaret ederek şöyle buyurdu: “Şu dört hayvan kurban için kâfi olmaz; körlüğü apaçık ortada olan kör (avrâ), hastalığı apaçık ortada olan hasta (marîde), topallığı apaçık ortada olan topal (arcâ), kemiğinde ilik kalmayacak derecede zayıf (kesîre/acfâ) hayvan.” 

Aynı sebepler askerden "çürük" (kurbanlığa uygun değil) almak içinde geçerlidir! 

Koyunlar zannediyorki O onları selamlıyor!

Kurbanlar verilecek ve ardındanda ne olacak biliyormusunuz???? Verilen kurbanların tanrılara sunumları ebedileştirilecek! Nasıl mı?
Koyunlar kuzularının başlarında ağlaşacaklar ama asla şu monolitlerin başında durup hayırseverlerini "bunu neden buraya diktiniz?" diye sorgulamayacaklar. 

Minik kuzular, koyun ebeveynlerinin hayati sorumluluklarını başkalarına devretmiş olmalarından dolayı kurban edilecekler. Eski anıtlardada görebileceğiniz gibi o çocukları kurban edenler daima koyun ebeveynleri idi - tanrıların kendileri değil! Çocukların kurban edilmesi tamamen koyunların aptallığı ve sorumsuzluğunun eseridir ve bunu daha nazik söylemeninde başka bir yolu yoktur.
Heil Satan........

4 yorum:

  1. 7-8 şehitten bişey olmaz. Ayrıca bu yapılan operasyon çok gerekli. Celal Şengör ve İlber Ortaylı öyle diyor.

    Ayrıca karşı tarafta bizden fazla ölü var ;) pardon şehitler ölmüyordu dimi.. Kalenin arka tarafındaki bahçede cillop gibi hatunlarla takılıyorlardır şimdi.

    Konuşulmaması gereken) bir hassas nokta,

    YanıtlaSil
  2. HEİL ENKİ.yine güzel bir yazı. Zeytin dalı operasyonuda koyunların seçtikleri adamın abd ile anlaşmalı kurban verme ritüeli olduğu apaçıktı. Ve bu operasyonada kanallarda (vatan savaşı veriyor mehmetçik) dendiği zaman halbuki ahmaklık savaşı veriliyordu. Sizce enki abd nin gerçek amacı nedir? Böl yönet deniyor ama sanki rotşild rokefeler gibi ilüminati mason ailelerin kontrolündemidir? Hatta Rusya,Çin gibi büyükdevletlerin abd ile karşıt görünüşlerinin ardında gizli bir ortaklık varmıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ABD bir ülke değil, şirketler topluluğudur... buna görede her şirket gibi kar ve çıkar amaçlı çalışırlar. ABD nin 1 tane amacı yok, 1 den fazla birbiri ile bağlantılı amaçları var. Tüm hayırseverler şunu iyi biliyorki tüm dünyayı kontrol edemezsiniz, ancak dünyayı kendini kontrol eder bir hale getirirseniz bu işinizi oldukça kolaylaştırır. Esas amaç budur, kendini kontrol eden ve düzenleyen bir düzen.

      Ülkelere birer varlık olarak bakmayı deneyin.... her varlık hayatta kalma mücadelesini vermeden pes etmeyecektir.... pes ederlerse başka bir varlığın yiyeceği olacaklar demektir. Bu nedenle kaynak arayışları ve o kaynakları sahiplenme çabaları daima savaşlar ile mümkün olur.... paylaşmak asla bir opsiyon değildir! Paylaşmak zayıflık ve pasiflik belirtisidir. Tanrılar verirler ama paylaşmazlar. Tanrılar sadece kendilerine hizmet edenlere verirler - herkese değil.

      Tüm ülkeler kaynak savaşları haricinde yaptıkları "bilateral" anlaşmalar vasıtası ile işbirliği içindedir. Saygıdeğer Rockefeller ailesinin dünyayı yönetme amacı yok - onu sadece düzeltmek istiyorlar. Ayrıca Rotshield gibi ailelerin dışında Asyadaki Yakuza ve benzeri aileleri unutmamalısın.... Her horoz kendi çöplüğünde öter.

      Böl ve yönet taktiği aslında genel bilinenden farklı bir amaca hizmet ediyor, fakat bunun hakkında burada yazamam.

      Sil
  3. Asırlardır aynı şekilde süregelen bir savaş ve propaganda taktiği ile haberler sunuluyor... Köyler teröristlerden arındırıldı deniyor ancak aslında köy sadece boşaltılmış oluyor. Etkisiz hale getirilenlerde çoğunlukla terörist damgası yiyen ve topraklarını savunan köylüler. O köylere yerlileri bir daha geri dönebilecek mi sanıyorsunuz!? Tüm bölge boşaltılıp "arındırılıyor". Bu nedenle buna bir savaş değil - operasyon deniyor. Bizim tarafın haberleri ile karşı tarafın haberleri tam birer çelişki. Karşı tarafın haber kaynakları ise tabiki BTK tarafından çoktan bloke edilmiş durumdalar.

    Savaş şimdilik gündem konusu.... 1-2 hafta sonra gündemden düşünce çaktırmadan diğer şehitleride araya sokuşturuverecekler. Haberlerin söylediği şehit rakamına kim inanıyor? Tabiki koyunlar, çünkü medya amcaları onları asla aldatmazzzzz....

    YanıtlaSil