12 Haziran 2012 Salı

Terör Haberleri ve Sorumluları


Karayolunda 100 kilo bomba bulundu

  • Yeni haber (Kaynak Sabah.com.tr)
  • AA
  • Giriş Saati : 11.06.2012 15:42
    Güncelleme : 11.06.2012 17:34
Diyarbakır-Bingöl karayolunda 100 kilo amonyum nitrat içeren 2 mutfak tüpüne yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı bulunduğu belirtildi.

Diyarbakır Valiliği'nce yapılan açıklamada, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı, Lice 2. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarat ve operasyonel faaliyet neticesinde, Lice İlçesi Abalı Köyü mülki sınırları içerisinde, Diyarbakır- Bingöl karayolu Hedik Köyü yol ayrımında, operasyona giden birliklere karşı bölücü terör örgütünce (KCK/PKK) yan yana döşenmiş, 2 adet mutfak tüpü içerisine sıkıştırılmış 100 kilogram amonyum nitrat ihtiva eden, kablo kontrollü ve elektrik fünye ateşleme düzenekli el yapımı patlayıcı madde bulunduğu bildirildi.

Açıklamada, patlayıcının yerinde imha edildiği kaydedildi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba Morongiller,

Şu medyanın sizleri nasılda salak yerine koyduğu üzerine gülmemek elde değil. Hergün bu tip terörle mücadele haberlerinin yayınlanması ve bu yolla çeşitli propagandaların koyunların zihnine sokulduğunu görmek beni hep neşelendirir. Bu propagandaların işe yaradığı nereden belli peki? Hiç tersi hakkında konuşan varmı? Tabiki yok! Neden? Koyunların karşıt düşünce sergilemeye bağlı dışlanma korkuları yüzünden. "Hayır yok öyle bişey" deseler "Nee, sen yoksa PKK nın tarafınımı tutuyorsun yoksa" diye söylenebilecekleri ihtimali yüzünden.

Herneyse koyunlar hakkında yazmanın zaten bir anlamı yok. Fakat gelin şu haberi analitik düşünce metodu ile çürütelim ve gereksiz korku yaymaya programlayan bu haberlere karşı korumamızı alalım.

Öncelikle haberde 2 tane sikindirik mutfak tüpü içerisine 100kg patlayıcı koyulmuş olduğunu iddia ediyorlar! Mutfak tüpü lan bu:



Tüp adı: Mutfak Tüpü (Şişman)
Anma Hacmi (Lt) 26,2+%5 L
GövdeÇapı (mm) Ø360±5 mm
Kullanılan saç
kalınlığı (mm)
3±0,23 mm
Butane Kapasitesi (Kg) 13
Propane Kapasitesi (Kg) 11

 Yukarıdada okuyabildiğiniz gibi bu tüpün gaz kapasitesi sıvı halde 13kg. Taş çatlasada alacağı ağırlık 30lt.

File:Ammonium Nitrate.jpg 
Buda Amonyum Nitrat Kristalini. Düşünün bakalım bu tüpe bundan 50kg yerleştirebilirmisiniz. 

Amonyum Nitratın "esas" kullanım alanım bomba yapmak değil tarımda gübre olarak kullanmaktır. Yani eğer kırsal bir alanda yaşıyorsanız ve etraf tarlalarla dolu ise bu madde ile gündelik karşılaşmanız oldukça normaldir. Tabiki kimyasal tepkime ile bu maddeden bomba yapmakta mümkündür ancak eğer her kimyasalı "bomba yapılabilir" sıftına koyarsanız artık evinde temizlik malzemesi bulunduran her kadını "bomba yapmaya meyilli" olmaktan terörist olarak suçlayıp hapse atabilirsiniz. Taş atmanın dahi "silah kullanma" gibi bir cezaya çarptırılabileceği kanunların çıkması sadece bir başlangıç idi. Su katılmamış beyinsiz koyunların haberleri okurken anlamadıkları kimyasal terimlerin ileride aslında götlerine kaçacak birer yeni kanunun habercisi olduğunu anlamalarını beklemekte zaten esas sığırlık olurdu.

Habere dikkat edin.... önce iki adet patlamaya hazır tüp bombası bulunmuş, nasıl olmuşta tırsmadan bunları tartıp bunların toplam 100kg olduğunu tespit etmişler ardındanda havaya uçurmuşlar. Yani şuan elde bu haberin gerçek olduğunu - haberin yanına koyulmuş iki tane lavuk suratlı askerden başka kanıtlayacak birşey yok. Hatta istrseniz gazetenin yorum bölümüne buradaki düşünceleri sorgulayan şeyler yazın - göreceksiniz sağır duvarlara yazıyorsunuz. Yorumunuzu bile yayınlamayacklar. Kısaca bu ve benzeri "asılsız" haberler artık hayatınızın bir parçası olacak. Buna alışın!

Hiç şuna dikkat ettinizmi peki.... daima biryerlerde teröristler öldürülüyor ama birtürlü kimlikleri açıklanmıyor. Tek gösterilen şey arşivlerden bir iki resim. Nerenin vatandaşıydı gibi bilgiler hiç açıklanmıyor. Ya bu adamlar suriye yada ıraktaki hapisten çıkarılıp sınıra sürülen mahkumlar ise? Sınıra yakın salınıp ellerine boş şarjörler veriliyor ve ileriye koşmaları söyleniyor. Yani ya geridekilerin mermisini yiyecekler yada öne doğru ilerleyip önceden istihbaratı alan türk tarafı ile karşılaşacaklar. Ellerindeki kuru sıkı mrmileri ateşledikten sonrada taciz etmiş olduklarından korumasız şekilde siki tutacaklar. Ertesi günde manşetlere "Sınırda çatışma, 8 terörist öldürüldü" diye çıkacaklar. Bunlara peşmerge gibi giydirilip kafalarına mermi sıkılmış evsizler, borçlular yada kimsesizlerde dahil - yani kimsenin aramaycağı insanlar.

Terör daima devletlerin halk üzerine baskı uygulamak için oluşturdukları ve kendi finans ettikleri yan kuruluşlardır. Bunların paraları dolaylı yoldan devlet tarafından ödenir. Haberler daima terörün kökünün kurutulması üzerine ama ne iştirki bir türlü olmuyor - olamıyor! Her birinin nerede yaşadığı, kaç kişi takıldıkları, ne kdar mühimmatları olduğu, her gece kaç hatuna çaktıkları ve kahvaltıda ne yedikleri bile biliniyor ama yoooook bir türlü yakalamıyorlar - olmuyor olamıyor! Burada iki mantıklı açıklma var: ya devlet hakkaten beceriksiz yada devlet bunu destekliyor! Mantıklı düşünen herkes bunun cevabını çabucak bulur.

Bir düşünün elinizde Özel Kuvvetler gibi 3-4 senedir sesiği soluğu kesilmiş bir profesyonel subay astsubay tümeni var. Bu adamlar emri aldımı gittikleri yeri sessiz şekilde düz eder çıkarlar - işleri bu! Şimdi bu adamlar bu denyo teröristlerin kampını bassalar ruhları bile duymadan yok edemezlermi yani? Tabniki kimi sığırlar "yoook, o kadar kolay değil" diyecektir.... hayır moronosaurus, işte o kadar kolay. İstendiğinde doğru koordinasyon ve strateji ile 1 günde kökünü kazımayı bırakın tarih sayfalarından bile silersiniz! 

Fakat birde bu açıdan bakalım - yani hayırseverlerin açısından, çünkü bu önemli! Yani üstte yazdıklarımdan gazı alıp hemen devlet babaya diklenmeyin! Anlayacağınız gibi koyunların açlığını, susuzluğunu ve açgözlerini doyurmak o kadar kolay değil! Zamanı gelip bu açlıkları doyurmanın imkanı ülke sınırlarını aşmaya başlayınca koyunlar bu duruma normal olarak bakmaya alıştırılmalıdır. Bunun içinde ihtiyacın karşılanacağı ülke zombileştirilmiş halk karşısında öcü olarak lanse edilmelidir. Bunun içinde terörist aktivitelere bu etnik grupların imzaları konur. Tıpkı şuan Suriye hakkında yapılan propaganda gibi. Aslında devlet medyanın sizleri inandırmaya çalıştığı gibi kendi halkını vurmuyor ve hiçde vurmadı. Tüm bunlar Suriyede menfaati olan ülkelerin kendi yolladıkları silah ve elemanlarla muhalif denen lavukların koordinasyonu ile sağlanıyor. Dikkat ederseniz medyanın gösterdiği dangalaklar "bize dış müdahale lazım" mantrasını tekrarlıyor. Binalara duman bombası atılıp sanki top ateşine tutulmuş gibi gösteriliyor... falan filan. Medyanın ismini dahi doğru dürüst telaffuz edemediği Beşar Esad dişçilik mesleğinden suriyenin başına oturtulup ülkenin kötü adamı ilan edildi. Dişçiden diktatörmü olur lan? 

Fakat anlatmaya çalıştığım şey tüm bu propagandaların esas sorumlularının koyunlar olduğudur! Eğer bugün suriyede yada ırakta bombalar patlayıp insanlar ölüyorsa bunun tek sorumlusu oraya dalmaya çalışan ülkenin açgözlü, umursamaz, düşüncesiz ve sadece kendi götünün derdinde olan sorumsuz halkıdır. Benzin daha ucuz olsun istiyorlar değilmi? Eeee nasıl olacak? Kendi toprağında çıkaramıyorsun, bulduklarınında kalitesi iyi değil! Halk seni dinlemiyor, mazerette istemiyor.... demekki halkın ızdırabını dindirmek için onlara gerekini başkasından çalacaksın - bu kadar.

Medyanın ne anlattığını daima neyi kabullendirmeye çalışıyorlar olarak izlerseniz, sonucunda nereye varacağını kolayca keşfeder ve duruma göre ya önleminizi alırsınız yada fayda edecek şekilde kullanırsınız. Arap baharı başlamadan bilmiyormuydumda Mısıra "zamanında" gidip fayda sağladım! 

Tabiki tüm bu savaş ve terör (buna gıda ve diğer sektörlerde dahil) propagandasının hayatınızıda nasıl etkilediğinin sanırım farkındasınızdır. Yakında havaalanlarında değil x-ray röntgeninden doğrudan fMRI makinelerinden geçeceksiniz. Yiyecekleriniz sterilize edilmiş ve vakumlu halde paketlenecek. TC kimlik numaranızı ezbere bilmek zorunda olacaksınız ve çoğunluklada açık ve görünebilir şekilde taşımaya alıştırılacaksınız. Sentetik ancak "doğal" etiketli ürünlere alışacaksınız. Yardım kampanyaları ile diğer kaynağını çalmanız gereken ülklerin halkını yok etmek için para toplayacaksınız. Gelecek oldukça aydın görünüyor...... 

Dışarı çıkın ve toplu biryerdeki insanları izleyin.... işte hayatın boktanlaşmasının esas sorumlularını canlı şekilde izleyin. Düşman kuzey ırakta değil, suriyede değil, iranda değil, amerikada değil hele hele israilde hiç değil - düşmanınız tam karşınızda. Halk nasıl ise liderleride aynısıdır: as above so below! Bu seyrettiğiniz koyunlar bugün anlamsız yere ödenen vergilerin ve ekstra ne idüğü belirsiz ödemelerin esas suçlusu. Çünkü devlet bu açgözlü sığırların kredi kartlarını kullanarak piyasaya hegün yığınla soktuğu hayali parayı geri çekip yok etmek zorunda - bunun içinde anlamsız ödemeler, bi sikime yaramayan projeler ve silahlanmalar yapılmaya devam edip bu fazla para yok edilmek zorunda. Hiç dikkat etmiyormusunuz, neredeyse her sene belediyeler kaldırım taşlarını yeniliyor ama kimse çıkıpta "ya şu amk yerine adam gibi bir şey koyunda 20 sene sabit dursun" demiyor. Başka türlü bu enflasyon nasıl dizginlensin? Hep dış borç ve IMF den bahsediliyor ama 500 milyar dolarlık iç borç sanki gündemi alakadar etmiyor. Rakamlar dolar yada euro bazında olunca tabiki sanki daha az gibi görünüyor.... bu borç 800 milyar TL demek! Bu borcun %20 sinden fazlası açgözlü koyunların mortgage kredisi.

Bu tip bir halka yapılması gereken tek şey onları sabah akşam düzüp götlerinden kan almaktır. Bunun tersini iddia eden insan sevicileride bir araştırsınlar bakalım geçen sene somaliye yapılan sms yardım kampanyasının paralarına ne olmuş, ne için kullanılmışlar. Dünyadan haberi olmayan, doğa kanunlarını hiçe sayan ve kendilerine kibirli bir şekilde üstünlük statüsü veren bir zombi sürüsüne yapılacak en adil şey onları bu hayal dünyalarında yaşarken ayakta düzmektir.

Zayıfa Acımak Doğaya İhanettir - Adolf Hitler

Topunuzdan nefret eden..... ENKI



4 yorum:

  1. çok uzun süre oldu medyayı takip etmeyeli. Tv veya gazete takip etmiyorum. Gündem denen ıvır zıvır şeylerle de ilgilenmiyorum.
    Bakmayalı haberler oldukça fantastikleşmiş :D. Şuan için zaten çok geniş bir hareket alanım yok, o yüzden takip etme lüzumu görmüyorum. Benim açımdan bir değişiklik yaratmayacak zırvalarla kafa şişirmeyeceğim, ilgilendiren bir şey oldu mu zaten çevremden illa ki duyuyorum –ah ne kadar da heyecanlı anlatıyorlar-. Zaten medyanın vb. yazında bahsettiğin gibi amaçlarını biliyorum. Şu sığırlarda bir anlasa, büyük bir ilgiyle takip ettikleri, kaçırırsa sanki dünyadan silinmiş gibi hissedeceği şeylerin aslında götüne gireceği yeni kazıkların zihinsel doktrine edilmesinden ibaret olduğunu. Ütopik bir hayal: Koyunlar takibi bırakır ve sağlıklı bir zihinle karşılaştıkları bu aslında absürd olan kesinlikle karşı koymaları gerek durumlara gerektiği duruşu sergiler. Hop! Aslında böyle koyun kitlesi mevzu bahisse absürd şeylere ne gerek var? Bak gördün mü sen koyun yine her bi halt senin başının altından çıktı :(

    YanıtlaSil
  2. Şu bulunan bombalar niyeyse bir türlü patlamıyor.Sanırım TERÖRİSTLER(?) bombaları döşer döşemez askeri birliklere haber veriyorlar:) Bu habere kim inanır?Moron inanır...

    YanıtlaSil
  3. Bu arada tespitler de mükemmel!

    YanıtlaSil
  4. Gidip 1000 tane maytap alıp bunların içindeki barutla çok harika patlama sesi çıkaran ve etraftakileri altlarına sıçırtmaya yarayan bombayı bugün bir çocuk bile yapabilir. Fakat ne tesadüfki çocuklardan bile daha profesyonel olması gereken yetişkinler bir türlü bomba patlatmayı beceremiyor! Ya bu asılsız haberler sırf korku yayıp istenen yeniliklerin uygulamaya sokulması için yayınlanıyor yada bu işi yapanlar hakikaten bi sikimden anlamayan gerzekler sürüsünden ibaret!

    Madem bombayı koydun... o zaman ne diye polisi arayıp "şuraya bomba koydum.... naniiiik" dercesine ihbar yapıyorsun? Sakın bunu polis yada bir başka devlet elemanı kendi koyup artistlik yapıyor olmasın? Patlayıcı nasılsa devletin malı, bunu ya devlet kendi kullanır yada bir başkasına kullanması için verir - varmı bunun ötesi? Her halikarda devletin planı uygulanmış olur... doğrudan yada dolaylı yoldan, istenen sonuç elde edildiği sürece her yol mübahtır.

    YanıtlaSil